Adél, Szandra vagy Alexa? Melyik szebb?
Milyen különlegesség kell nektek, parasztozók? Natali, Röné, Zselyke, Kimberli, ilyenek tetszenek, mi?!
Proletárok...
Kérdező, nekem az Adél tetszik ezek közül.
Nekem 1. Adel
2.Alexa
3.Szandra
Aki meg aztirta ,hogy tucatnevek,az meg irhatna már pár olyan nevet ami nem tucatnév. . .mert az összes neves kérdes alatt van min.2olyan vàlasz h ez tucatnév. . .
En nemismerek egy ilyen nevű embert sem személyesen.
aki itt félparasztozott.. annak köszönöm szépen, hogy konkrétan leparasztozta a szüleimet :)
amúgy. én Alexa vagyok, és szeretem a nevemet, de mégis az Adél tetszik a legjobban.
5-ös vagyok.
Sok csekélyértelmű azt hiszi, attól lesz különleges a gyereke, ha egyedi, érdekes nevet ad neki. Közben pedig egy Natalinál már mindenki levágja, hogy milyen szellemi színvonalú családból startol a gyerek, később a hr-esek ez alapján fognak az első körben szűrni. Aki ilyen barom nevet kapott, annak nagyon komplikált lesz az élete számos szempontból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!