Minden ember kihasználja a másikat, ti is érzitek?
"Ha a netes haverommal van valami én rákérdezek minden oké-e, a mostani történésekből ami végén közöltem vele hogy szeretnék ma végezni magammal ő csak röhögött egyet és hívott játszani."
És mégis milyen reakciót vártál egy ilyen undorító, aljas érzelmi zsarolásra és figyelemkicsikarásra amit leműveltél? Biztos vagyok benne, hogy nem az első eset. Megsúgom, barát ilyen nem csinál. A hiba benned van, de mutogass továbbra is mindenkire ahelyett, hogy elhúznál pszichológushoz, biztos sokra mész majd vele.
Látom a baromcarcúak is megjöttek :)
9-es, nekem élőbe semmi kapcsolatom nincs. Amit eddig chateléssel elértem engem mindig kedvelt az adott lány akivel voltam, elvoltunk megbizott ő is bennem, én oda adtam a szeretetet és minden bizalmam, de valahogy mindig rosszul jött össze..
"nekem élőbe semmi kapcsolatom nincs. Amit eddig chateléssel elértem ... valahogy mindig rosszul jött össze.."
Akkor vond le végre a tanulságot és hagyd a csetelést a fenébe, ahogy már mondtam. Lásd be, hogy úgy nem megy. Máshogy kell próbálkozni. Íratkozz be valami tanfolyamra, ott is tudsz ismerkedni, ráadásul eleve lesz közös téma is, meg rendszeres találkozás is. Bármilyen tanfolyamra. Tanulj táncolni, rajzolni, nyelveket, akármit. De ne csak a gép előtt ülj folyton, mert attól már önmagában is a béka alatt lesz az önbecsülésed, az önbizalmad, meg minden ilyesmi, ami pedig kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyél - ami nélkül meg nem fog összejönni a párkapcsolat sem (vagy ha mégis, akkor se lesz benne sok köszönet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!