Minden ember kihasználja a másikat, ti is érzitek?
Ez nem igaz. Egyáltalán. Magad alatt vagy, azért látod így. De ha nincsenek élő kapcsolataid, akkor nem is csoda.
A családoddal mi van?
Vannak ien emberek persze, de az olyannal nem tartom a kapcsolatot.
Nekem is volt egy barátom akiben meg bíztam, nem mondtam el fontos dolgokat neki, csak olyan egy két szerelmi témát és azt is azért, hogy lássuk elmondja-e valakinek, pár nap múlva mindenki tudott róla. Azóta egy két kissebb dolognál többet nem mondok el senkinek.
Kérdező, te hogy viselkedsz??????
Mert én azt látom, hogy vannak ilyen nyafogó emberek, akik ezek rinyálnak, hogy senki sem barátjuk, de közben ők sem viselkednek barátként, ők is megbántanak másokat. Ilyenkor nem tudom, hogy mit vár az ember.
Akinek jó kapcsolatai vannak, annak nem csak “szerencséből” adatik meg, hanem a saját jelleméből, mert úgy alakította a kapcsolatait, jól bánik másokkal és azta bánásmódot kapja vissza.
Ha neked senkivel sincs jó kapcsolatod, az inkább rólad árul el egy s mást, mintsem a többi emberről.
"mindig ha elkezdtem chatelni valakivel az volt a vége hogy"
Akkor hagyd a csetelést a fenébe! Az életnek az csak egy nagyon pici szeletkéje. Attól, hogy ott nem működnek a kapcsolatok, a valóságban még működhetnek.
Hogyhogy nincs családod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!