Ha valaki kevés pénzért dolgozik, emiatt egyedül van és magányos, Miért őt hibáztatják az emberek, Miért nem az államot?
Nagyon kegyetlen válaszok érkeznek a nagyon "bátor" megmondó emberektől így látatlanul. Értsétek már meg, hogy ez a rúgjunk bele még egyet nem lesz biztató hatással a földön fekvőre.
Én azt mondanám nemhogy az állammal, hanem a társadalommal van probléma. Egy emberi társadalomban nem élhetne senki az utcán és a pedagógusok, akik az egyik legfontosabb hivatást töltik be, nem kéne hogy szánalmasan keveset keressenek. Nem kell már több közgazdász és ingyenélő tolvaj, akik a semmiért zsebelik be a több százezreket, míg orvosok és tanárok nem kapnak elég pénzt. A társadalmat kell megreformálni, csak nem tudom hol vannak ehhez a lelkes emberek?
BÜDÖS ROHADT FIDESZ!
Na jobb má?
Nem jó 42-es.
Na várj most én próbálkozok.
Büdös mészáros,büdös orbán.
Mindenről ők tehetnek nekik a dolguk,hogy az életem rendbe legyen,mi az,hogy képezni kell magam miért nem adnak puszira mindent.
Mocskos FIDESZ mindenről ők tehetnek mit képzelnek, a kormány oldja meg mindent oldjon meg az életembe,én nem vagyok felelős csak a kormány nekik kell mindent megoldani, hiszen csak áldozat vagyok.
Huhhhh na jó elég volt,42-es most te jössz ez már sok volt :))))))))))))))))))))
Utolsó,na igen.
Tudod Kevin Trudeau mondása ide illik: ,, Ki az akire hallgatsz".
Hallgass Lazy Loverre,mint látod olyan életet él amilyet akarna.
JA NEM.
Ez a baj a magyarsággal,hogy nem a megfelelő emberre hallgatnak.
Mondjuk nézzél meg pár Barazsy Ákos,Gattyán György videót kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!