Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van esélyem még találkozni...

Van esélyem még találkozni egy lánnyal, akit nem ismerek csak annyit tudok róla hogy odaadta nekem a rétesét, amit nem tudott megenni?

Figyelt kérdés
Múltkor sétálgattam egy bevásárlóközpontban egyedül.Egyszercsak odajött hozzám egy lány hogy ne haragudjak nem kérem e a rétesét mert ő nem tudja megenni.Mondta hogy nem harapott bele csak letört belőle.Elfogadtam tőle,finom volt a rétes.Azóta sokszor eszembe jut a lány.Hosszú szőke haja volt fekete miniszoknya és harisnya volt rajta.Rendesnek látszott.Lehet hogy össze hoz még vele a sors?
2019. okt. 16. 13:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ebbe nem kell tobbet belelatni, mint ami. De megmergezesi szandekot sem!:)

Kistermetu, egyszerre keveset evo lanykent ilyet en is csinaltam mar parszor, leginkabb fesztivalokon. Megettem vminek a felet, amivel jol laktam es megkerdeztem a mellettem ulo asztalt hogy kerik-e a maradekot, mert sajnalnam kidobni. Es hat nem is olcso az ilyen helyeken a kaja. Eddig mindig lecsapott vki ra.

2019. okt. 16. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Furcsa szituáció. Nem nagyon szoktak ilyet csinálni. Ha oda jönne hozzám egy jó csaj, és azt mondaná h kell e a rétesem, én is egyből szerelmes lennék belé. De ha ez hétköznapi dolog lenne, hogy csak úgy emberek megszólítják egymást az utcxán, akkor semmi sem történne.
2019. okt. 16. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!