Hogyan érhetném el hogy találkozni akarjon velem a lány aki tetszik?
" nincs rá ideje meg nem is ismer engem személyesen"
Ez így elég necces szerintem, és nem feltétlenül az jön le belőle, hogy szeretne jobban megismerni. Valahogy derítsd ki mi az oka ennek, mert lehet hogy tényleg csak elfoglalt. De azt azért ennyi beszélgetés után csak el tudod dönteni, hogy vannak-e veled komolyabb szándékai vagy sem.
erre rohadtul kár az idődet pazarolni...27 évesen beláthatnád.
mondjuk én az ilyen idiótákat se értem, pedig szinte az összes ember kivétel nélkül ilyen. f_szért kell állandóan mellébeszélni, hogy így nem érek rá meg úgy nincs időm most...de azért gondolom bátorít, hogy maaajd egyszer...aztán fél év múlva is majd egyszer...mondaná meg egyenesen, hogy nem szeretne megismerni személyesen, ilyen netes lelki szemetesnek k_rvajó vagy neki, de semmi több...
magamról tudom, hogy ez megy. engem ez nem zavar...de nekem nincs is olyan célom egyetlen lány ismerősömmel sem, hogy össze is jöjjünk, mivel van párom.
Finoman lerázott. Hidd el, ezek több sráccal beszélnek. Biztos van más is a képben... Tapasztalat!
Ne ragadj le egynél. Írj sokkal többnek. egy tuti ráharap a hülyeségedre. Ha egynek írsz, csak kínlódsz és várod a csodát. A fene egye meg :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!