Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol vannak az olyan lányok...

Hol vannak az olyan lányok akik igazán szeretetre vágynak?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány annak él hogy mutogatja magát instagramon, divatos már szinte utca sarki ruhákba pózolnak kint a fél testük, mennek a macsó vékony izmos srácok után, akik miatt majd sírnak, mivel a külső a lényeg ezért aki igazán csak feltétel nélkül szeretne azt figyelembe se veszik, kezüket sem mozdítják hogy legalább válaszoljanak ha már kedvesen valaki rájuk ír érdeklődően.. Értem én hogy elcseszett a világ és a korombeliek (tizen-huszon évesek) mind ilyen trend őrültek és tanulják már 8 évesen egymástól a hülyeségeket, de lenniük kell olyan lányoknak akik igazán csak szeretetre vágynak, hogy hozzá bújjanak valakihez és érezzék hogy szeretve vannak, és van aki foglalkozik velük, aki az életét adná értük. Miért annyira ritka az ilyen lány hogy én például ha havonta egyszer chatelek ilyen lánnyal az vagy messze lakik vagy neki is égig érő elvárásuk van külsőséges hülye dolgokra? -18

2019. okt. 15. 23:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

Bocs, de szerintem ha tényleg akarsz barátnőt, akkor ne az interneten próbálkozz. Manapság a fiúk azt gondolják, hogy hatásos, ha a neten rá írsz valakire, hogy "Szia, mizu?", de én határozottam ignorálom az ilyesmit. Nem, nem írok vissza nekik semmit sem, mert vagy ahogy már előttem mondták, vagy a farkukat küldik el, vagy meztelen fotót kérnek. Persze lehet, hogy nem, de mivel egyáltalán nem ismerem ezeket a fazonokat és soha nem láttam őket, ezért inkább nem bízom meg bennük, és nem is beszélgetek velük.

Amúgy meg tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy azok a lányok nem vágynak szeretetre, vagy ne tudnának szeretni. Akkor is tévedésben vagy, ha azt gondolod, hogy mindegyik képes lenne megcsalni a barátját, mert bulikba jár. Viszont sajnos ez a mai a társadalom, a szociális platformok végterméke. Nem hibáztathatod igazán azt, akinek látod egy képét az instán, ha nem ismered valójában. Sajnos ebbe születtek bele, megnevelve meg nem lettek rendesen. De ha felnőnek, azért megváltoznak, megkomolyodnak. Biztos vagyok benne, hogy a te korosztályodban/neked megfelelő élettartamú lányok között is akad olyan lány, aki normális. Csak rossz fele keresel.

És ennyire azért ne legyél előítéletes. Szerintem.

2019. okt. 16. 02:29
 12/23 anonim válasza:
50%

Hol vannak?

Itt 🤣

En is komoly kapcsolatba vágyom, de rettenetesen megválogatom a partnerem, mielőtt még jon a sok "okos" komment, azért, hogy csak 1x kelljen választanom, es igyekszem arra,h a legjobb legyen számomra

17l

2019. okt. 16. 03:06
 13/23 A kérdező kommentje:
Én is csak egyre vágyok, de hiába.. Egyszerűen mindenki olyan undok és beképzelt.. Esélyt sem adnak ismerkedni nekem :(
2019. okt. 16. 04:13
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos ilyen nincs. Ebben a korosztályban mindenki olyan. Ez nem általánosítás. Tényleg így van. Aztán az embert tartják életben amikor nem akar tovább élni ilyen társadalomban. Mi haszna van ha csak szenved benne? Bár nekem más problémáim vannak mint neked mégis megtudom érteni. A mai tinik egyszerűen el vannak korcsulva. Ez köszönhető egyrészt a Disney-nek amit még 2013-ban adtak le. Neki volt köszönhető a vagdosási mánia is.
2019. okt. 16. 06:57
 15/23 anonim ***** válasza:

Csak egy tipp, de ha ennyire vágysz a kapcsolatra és ennyire nincsenek barátaid, az is taszító lehet (és ez nem külső)

Egyébként meg ja, ne interneten próbálj ismerkedni inkább

2019. okt. 16. 07:14
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
Utolsó,vannak olyanok ebben a korban is, akár hiszed akár nem, akik hosszabb távra szeretnek tervezni valakivel. És hogy miért nem akar sok egyén komoly kapcsolatot ezen életszakaszban? A kiélés vágya miatt. Később másképp gondolják ezt majd. A Disney célzást nem értem, de az igaz hogy a mai gyerekek többségét leginkább az internet neveli. Ha megnézed erre gyk.a legnagyszerűbb példa. Ahelyett hogy a szülőknek tennének fel kérdést, inkább itt teszik fel. A tipp hogy miért az az úgy gondolom, hogy vagy nem merik, vagy cikinek tartják megkérdezni. Ez így egyszerűbb megoldásnak ígérkezik az ő szemükben.
2019. okt. 16. 07:28
 17/23 anonim ***** válasza:
41%
Mit szeretnél egy tizenéves lánytól? Nekik ilyenkor még az önmegvalósítás, tanulás, utazás, bulizás a fő cél. Amelyik otthonülő típus, őket is ugyanazaz érdekli csak még nem emelte ki őket egy jóképű srác a kis kuckójukból. Majd olyan 25 éves korukra megnyugszanak és lehet velük érdemben foglalkozni.
2019. okt. 16. 19:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Olyan butaságokat tudtok mondani.. Biztos van aki nem ilyen. nekem például nem 20 éves koromba kell pár, addigra nem élem túl egyedül képtelen vagyok rá, nem megy tovább. Egyébként sem kéne olyan lány akinek magamutogató ribis vagy bulizgatós múltja van, simán vissza is térhet. Ezért kell nekem olyan aki alapból elfogadó kedves, és engem szeretne. Nem pedig olyan tömeglány kell nekem mint a legtöbb, olyat biztos tudnék szerezni" ha akarnék, de én nem fogom az életemet bulizással tölteni a sok idióta közt, hogy majd valami óvatlan pillanatba a magamutogató kis barátnőcskémet lenyúlja egy srác aki jobb mint én és viszlát... Éretlen a legtöbb lány még huszon évesen is akkora marhák hogy el nem hiszem, de a kivétel valahol megvan, valahol nekem is ott lehet
2019. okt. 16. 19:31
 19/23 anonim ***** válasza:
81%
Szóval aki néha eljár bulizni, az nálad szóba se jöhet. Tudod normális lányok is el szoktak járni. Nekem személy szerint nem azzal van a bajom, ha egy lány "tömeg", a te szavaiddal élve.. Hanem ha flegma bunkó módon viselkedik, mindenkit lenéz stb. De ez az előítéletes viselkedés nagyon nem nyerő, így elkönyvelni mindenkit valaminek,úgy hogy nem is ismered őket.. És ha tényleg barátnőt szeretnél akkor fejezd be ezt az önsajnálatot, ezt a negatív hozzáállást. És ne neten, a való életben keresgélj. Szinte bárhol tudsz ismerkedni velük! :)
2019. okt. 16. 20:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, mert a seggrázás piázás főleg más srácok közt nekem elég rosszul esne ha ilyen barátnőm lenne. Képzeld hogy élőbe nem megy, évek óta nem voltam közösségbe, ebbe ne is menjünk bele. Nem tudom miért hiszi mindenki hogy jobban ismer engem ismeretlenül, és tudják mi a jó nekem vagy hogy én mit hogy csinálok, csak abból a pár mondantból következtetve amit leírok magamra, ez az idióták negatív része a GYK-hoz kötve.
2019. okt. 17. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!