Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha megmondom egy lánynak hogy...

Ha megmondom egy lánynak hogy szeretem, akkor vajon jobban oda fog rám figyelni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt.Én csak egy fiú ismerős vagyok neki a sok közül én viszont szeretem.Ráadásul van barátja is.Nem azt kérem hogy csalja meg velem,csak azt hogy beszélgessen,találkozzon velem többet.Segítsen nekem hogy ne érezzem magam olyan magányosnak.Vagy inkább hagyjam békén?
2019. okt. 4. 23:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Van barátja, inkább várd meg míg szakít....
2019. okt. 7. 09:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod milyen viszonyban van jelenleg a barátjával, lehet már éppen szétmenőben vannak és a következő barátját keresi. Gondold végig mit érzel, mit gondolsz, szerinted szimpatikus vagy neki? Ha úgy gondolod igen, akkor lehet nem is Te voltál az aki előbb észrevette Őt, hanem Ő vett észre téged és ezt metakommunikációs jelekkel már tudodra is adta. Rád szokott nézni amikor elmész mellette? Mit árul el a nézése és a testtartása amikor rád néz? Milyen az arckifejezése amikor észrevesz téged? El sem tudod képzelni, hogy egy ember hányféle üzenetet tud küldeni csupán az arckifejezésével ami persze nem mindig tudatosul benned, de mégis valahol lecsapódik a rendszeren belül és nyomot hagy... Ha nem teremtesz vele kapcsolatot semmit nem fogsz megtudni abból amire kíváncsi vagy. Szóval próbáld meg megközelíteni és akkor majd meglátod hogyan reagál. Próba szerencse, ahogy mondani szokták.
2019. okt. 10. 11:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Örülni szokott nekem ha találkozunk.Szerintem jó véleménnyel van róla de ez nem jelenti azt hogy be is jövök neki.És nem úgy néznek ki a barátjával mint akik szakítani
2019. okt. 10. 13:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Mint akik szakítani akarnak.
2019. okt. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!