Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha megmondom egy lánynak hogy...

Ha megmondom egy lánynak hogy szeretem, akkor vajon jobban oda fog rám figyelni?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt.Én csak egy fiú ismerős vagyok neki a sok közül én viszont szeretem.Ráadásul van barátja is.Nem azt kérem hogy csalja meg velem,csak azt hogy beszélgessen,találkozzon velem többet.Segítsen nekem hogy ne érezzem magam olyan magányosnak.Vagy inkább hagyjam békén?
2019. okt. 4. 23:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd.

Egyrészt álomképet kergetsz. Ha alig ismeritek egymást, kizárt, hogy őt a saját értékei miatt szeresd. Ilyenkor az történik, hogy az ember kialakít magában a másikról egy képet, aminek vagy van köze a valósághoz vagy nem.

Emiatt tök kellemetlen --- rémisztő, ha valaki a semmiből lerohanja az embert az érzéseivel.

Másrészt kettőn áll a vásár. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de ha egy kicsit is érdekelnéd akár barátilag, akár párkapcsolatilag, keresne.

Nagyon nem phasza ráerőltetni a másikra a társaságodat.

Végül: párkapcsolata van. Az egy dolog, hogy te sem örülnél, ha fordított esetben valaki próbálkozna a csajodnál, ólálkodna körülötte stb. Viszont már annyi eszed, önbecsülésed, valamid, hogy felfogd, hogy abból sehogy sem jössz ki jól, ha barátkoztok. Rengeted életidőt, energiát, fogsz elszabni arra, hogy keseregsz, szomorítod magad, hogy "jaj, ő sosem lehet az enyém, brühühü", amikor pontot tehetnél az ügy végére. Pl. azzal, hogy örülsz, hogy boldog, te meg tovább lépsz a kis életeddel.

2019. okt. 5. 08:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem biztos,hogy jobban figyelni fog rád.

Írtad,hogy van barátja. Ha van benned egy pici erkölcs,akkor hagyd.

2019. okt. 5. 09:23
 13/24 anonim ***** válasza:

Nyomulhatsz rá, de ne mond neki, hogy szereted.

Hanem érd el azt, hogy szeressen téged! Ismerjen meg téged, és te ismerd meg őt!

Ha összeilletek, akkor veled lesz 🙂

2019. okt. 5. 12:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Van barátja és boldogok is együtt.
2019. okt. 5. 12:56
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nekem lenne bátorságom megmondani a fiúnak, hogy mennyire bejön, akkor örülnék neki, hogy megtehetem. :)

Nagyon rossz az, ha csak barátja/ ismerőse vagy, és pl: neked mesél arról, akit szeret. Te tűröd chaten keresztül, közben mondasz pár imát, hogy ezt mondja már neked egyszer...

Tapasztalatból mondom ezt.

Ha a srác vallana, hogy nemcsak szimpátia ez, hanem valami több, amit magának nem vall be...én lányként biztos jobban odafigyelnék rá :)

Már nem veszíthetsz többet! Neki kell döntenie, mihez kezd az infóval. Lépned kell! Tegyél mindent egy lapra! Hajrá! :)

20/L

2019. okt. 5. 21:56
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem chaten szoktunk beszélni,személyesen ismerjük egymást a lánnyal.
2019. okt. 5. 23:10
 17/24 anonim ***** válasza:
Akkor még jobban bátorítalak.
2019. okt. 6. 01:27
 18/24 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy 20/L:)
2019. okt. 6. 01:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Szedd össze magad...

Meg ne csak a saját nézetedből nézd már haver...

Neked hogyan esne, ha lenne párod, aki àllítólag szeret és egy olyan "haverját" pátyolgatja, akinek bejön a csaj....

+A csajnak ott a párja! Normális esetben ő az első, akivel lehet örök életre megosztja az ágyát, testét-lelkét...

Hagyd őket békén és tartsad tiszteletben a kapcsolatukat, TE meg szedd össze magad!

A magányodnak van oka, az pedig te magad vagy!!!

Pl viszonzatlan érzések s olyantól vársz törődést...

IQ-d merre van?

Térj észhez!

2019. okt. 7. 06:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Valóságban élj...

Ne egy viszonzatlan érzésben és önsajnálatban.

2019. okt. 7. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!