Csunya no vagyok es szuz?
A Rubint Réka is lófejű, de ő mással kompenzál. Igen vannak csúnya lányok, de vannak technikák, amivel elfogadhatóbb lehetsz külsőre. Pl jó test, el kell járni kondizni, sportolni valamit. Nem kell piszkafának lenni, de a férfiak szeretik a szép alakot. A hajad legyen rendben, ne póthaj legyen, hanem ápolt, egészséges, jó táplálkozással elérhető. Szép fogak, hidd el ezek már így fél siker. Menj el egy profi sminkeshez, aki megtanít úgy bánni az ecsettel, hogy előnyödre váljon. Egy jó kontúrozással sokat lehet változtatni az arcon, már egy jól megcsinált szemöldök is rengeteget számít.
Öltözködj stílusosan, legyél mindig ápolt, igényes.
Belsőleg is legyél rendben, beszélj szépen, választékosan, legyenek a megnyilvánulásaid átgondoltak.
Szerintem ezekkel már fel lehet kelteni a férfiak figyelmét, hogy legyen kedvük megismerni.
Persze, ha végképp menthetetlennek tartod magad, akkor még mindig ott a plasztika, nem kell az egész fejed átszabatnod, de egy kisebb korrekció is sokat javíthat.
Ami legnehezebb, hogy legyen egy egészséges önbizalmad, illetve jól tudd magad pozícionálni. Pl a felszínes kigyúrt szépfiúk nem fognak értékelni, mert neki felszínes csak kell, mert a komolyabbal nem tud mit kezdeni. Pl van egy ismerősöm Pesten jó munkahelye van, okos gyerek és az okos nőkben találja meg a párját, aki többrétegű, tudja értékelni a művészeteket, nyitott a világra és figyelemmel is kíséri, tehát tudnak beszélgetni, van hobbija... stb.
# 20 En nem varok meg értést...viszont egy pár tanácsot adtatok,amiért nagyon halas vagyok mindannyiótoknak.
Ui:A privát íróknak üzenem,h köszönöm,h irtatok de előszór szeretnek rendet tenni a lelkemben és kicsit a külsőmön is javítgatni ha lehet.Majd azután szívesen ismerkedem :)
"Jó sok minden kimaradt az életedből. Mivel kompenzálsz? A munkába temetkezel?"
- Nem, a hülye kérdéseidre válaszolok...
Nem olvastam végig mindent, ezért elnézést, ha már volt ez a javaslat!
Menj el egy szépségtanácsadóhoz, és/vagy egy stylist-hoz. Más ruha, stílus, haj, fogyás, talán hízás, és gondolkodásbeli változás is kellene. Nem lesz olcsó, de talán változtatnak rajtad annyit, hogy elfogadd magad, és ha elfogadod magad, akkor a férfiak is el fognak fogadni.
Amúgy, megmutathatnád magad nekünk, hogy hogyan nézel ki. Ne szégyeld, hisz most TE vagy a fő téma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!