Csunya no vagyok es szuz?
Figyelt kérdés
Hogy jutottam idaig? senki sem akart sohasem :/ 30 is elmultam.El kell fogadjam.Esetleg valami tanacs.Szexkapcsolat meg ilyesmi kizarva.2019. szept. 1. 23:07
11/44 anonim válasza:
A kevesbe szepekbol is lehet szebbet varazsolni. Probalj valtoztatni a stilusodon, hatha bevalik. Sok sikert!
12/44 A kérdező kommentje:
lo fejem van.Ennyi azthiszem,h eleg rollam.
Jo ejt,most mennem kell.
2019. szept. 1. 23:17
13/44 anonim válasza:
Arya is lófejü a Trónok harcában, úgy is csufolták a könyvben de nekem bejött :))
14/44 anonim válasza:
Sajnos nem lehetséges, mert a szüzhártya megkeményedik, betokozódik, így már nem tudják elvenni a szüzességedet. Olyan mint amikor a fa növekszik, eleinte könnyen eltörik, de később már nagyon kemény lesz, csak a láncfűrész segít. Túl sokáig vártál, így apácának kell menned...
15/44 anonim válasza:
Imrebácsi, ilyen böszmeséget még a wikipédián is ritkán lehet olvasni
16/44 anonim válasza:
Pedig én is ott olvastam, egy mandarin nyelvű cikkben. :P
17/44 anonim válasza:
Ejj, babám...én mit szóljak szerinted? :-]
Üdv:
Egy 32 éves szűz férfi.
18/44 anonim válasza:
:"DDD ettől most biztos jobban érzi magát
19/44 anonim válasza:
Légy nyitott, és előbb-utóbb találsz valakit, akinek tetszik a ló fejed.
20/44 anonim válasza:
Nincs tanácson csak le szerettem volna írni hogy en is ilyen vagyok csak egy kicsit fiatalabb (23) es mèg ismerek pár velem egykorú lányt, akiknek sajnos elég csunya az arcuk ezért soha se érdekeltek senkit, főleg nem a saját korosztályukat..szerintem itt ne nagyon várj megértést v értelmes tanacsot, mert főleg férfiak kommentálják, azok közül is azok, akik a való életben észre se veszik a csunya nőket, ezért a fejükben az a kép el h ha egy no egyedül van annak csak az lehet az oka h kizárólag gazdag 10/10es férfiakkal akár osszejonni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!