Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meg szuz vagyok, de van egy...

Meg szuz vagyok, de van egy kis gondom a szortelenitessel. (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!16 eves vagyok,es meg szuz,de mar a baratommal leszeretnek fekudni,viszont van egy kis gond...

Amikor borotvalo ott lent,akkor kipirosodik,nem viszi le teljesen a szort es mar par oraval kesobb borostas es no.

Hogyan tudnam szorteleniteni,hogy napokog teljesen sima legyen es ne legyen piros es "kiuteses" meg ilyen csunya,hanem teljesen szep es sima?

Nagyon fontos lenne,nagyon megkoszonnem😊

2015. máj. 4. 10:29
 1/8 anonim válasza:
Én 27 éves nő vagyok, de erre még sajnos én se jöttem rá. Jó minőségű borotvát használok, wilkinson quattro női borotvát, ez leszedi teljesen a szőrt, és nem lesz piros, viszont nekem is, ha reggel szőrtelenítek, gyakorlatilag estére már borostás.Úgyhogy engem is érdekelne itt mások tanácsa
2015. máj. 4. 10:36
 2/8 anonim válasza:

[link]

Első válasz író vagyok, ezt a fajta quattro-t használom a wilkinsontól. Nekem évek óta bevált, simán vág mindenhol, és jó a fogása.

2015. máj. 4. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem kis ez a problémám sajnos.

Mindenkinek gyorsan nő, erről nem tehetsz. A pirosság ellen használj hintőport az nekem mindig megnyugtatja a bőröm, azért pedig hogy sima legyen felfelé húzd a borotvát bár így elég nsok az esély arra hogy megvágod magad.:(

2015. máj. 4. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:

ne borotváld, hanem epiláld vagy gyantázd. mondjuk ezek fájdalmas megoldások, de sokáig szép és sima. én ugyan nem szedem le teljesen a szőrt, csak bikinivonalnál kicsit beljebbig csinálom, formára vágva, meg ugye, a délebbi területeknél, végülis ki lehet bírni. nehezen, de lehet. és sokáig sima, selymes, miután begyógyul a szőrszálak helye semmilyen piros vagy fekete vagy bármilyen folt nincs ott.

ha a fájdalomküszöböd kisebb, akkor lehet kapni intim szőrtelenítő krémet, ez sem jobb, mint a borotva, nem lesz tovább sima és selymes, de legalább piros és kiütéses sem lesz.

2015. máj. 4. 11:19
 5/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet ott lent kibírni az epilálást :-)belegondolok is fáj már, pláne a lágyabb részeknél ...jaj...:-O
2015. máj. 4. 11:23
 6/8 anonim válasza:
Gyantáztasd. Nekem azzal három hétig sima volt, ugyanúgy mint lábon. Bár megjegyzem, én felhagytam vele, mert rohadtul fájt. :D
2015. máj. 4. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyanta. Vagy száliránnyal megegyezően borotváld, akkor nem lesz tükörsima de kisebb eséllyel pattogsz ki.

Nekem is ez a problémám borotválás után, este megcsinálom reggelre piros az egész és fáj.

2015. máj. 4. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Epillator, en a teljes szemeremdombot es a bikinivonalat szedem le vele, a szemeremajkaknal levo szor mar a borotva dolga. Igy egyebkent 3 hetig sima, a borotvat 3-4 naponta veszem elo:-) hajra-hajra. Amugy zarojeles megjegyzes, marhara nem fogja zavarni ha piros, max teged. Az o agyat elonti a tesztoszteron, ilyeneket a ferfiak eszre sem vesznek tok komolyan, ez a nok vesszoparipaja:-D ;-)
2015. máj. 7. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!