Letezik ilyen no?
Letezik olyan no aki nem teljesit jol semmilyen teren.Se az agyban se az elet mas teruletein.Ugyertem szinte sose nincs munkaja,kinezik masok maguk kozul,nincs kapcsolat,de ha van is azok rovidek,es kulsore se valamilyen szep latvany,meg gaz dolgokat csinal amik nem igazan meltok 1 nohoz.
En elso hallasra azt mondtam volna,h nincs ilyen no,de meseltek nekem 1rol a falumban.Na az ful gaz dolgokat csinalt.Gumicsizmaba ment dolgozni,es romlott etelt vitt magaval.Es szerintem szuzen halt meg...
Hol irtam,h osszejonnek vele????
Normalisak vagytok.Azt irtam,h segitenek ha tudok,levelezesre gondoltam...De rosszindulatuak vagytok basszus.
Ferfiakkal nem igazan talalom meg a hangot.
De volt mar,h segiteni akartam.Ledobbentem a csavon :/ on es masokra is veszelyes volt...probaltam segiteni rajta,de egy ido utan a regisztralasa oda lett!Torolte,toroltek...nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!