Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a velemenyetek arrol hogy...

Mi a velemenyetek arrol hogy ha egy nő figyelembe veszi a parja anyagi helyzetet?

Figyelt kérdés
Meddig normalis, es mikortol kapja meg a "csak a penzre hajt" jelzot?
2019. aug. 20. 12:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Huha valamit nagyon rosszul csinalok fogalmazas teren. Am. Pasi vagyok! De koszi a bokot jot nevettem! :D
2019. aug. 20. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:

ismerd meg a not, mielott a parodnak kezded nevezni

szervezz minel tobb penztol fuggetlen kozos programot

ne szord a penzt udvarlaskor (se)

csak akkor kezdd a parodnak nevezni, amikor mar tiszta, hogy nem csak a penzed kell neki

2019. aug. 20. 15:40
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mindig az olyan pasik mondják, hogy a nők a pénzre hajtanak, akiknek amúgy nincs pénzük. Amelyiknek van, annak mindegy.

Amúgy meg szíve joga figyelembe venni, egyébként. Ha családot akar, akkor azért fontos (nem olcsó gyereket nevelni, meg klakást/házat/kocsit fenntartani stb), ha meg csak extra igényei vannak, akkor azért. Nem jó olyan partnerrel lenni, akinek nagyon más az életminősége. Pl. A nő szeretne elmenni ide-oda, igényli, hogy gyakran járjanak kirándulni, programozni, éttermekbe, de ha a másik nem tudja kifizetni a saját részét se, akkor a nőnek vagy az marad, hogy nem megy egyáltalán, mert a partner visszatartja, vagy megy egyedül/mással, amiért meg a partner problémázik.

Mindenkinek olyan igényei vannak, amiket nem szégyell, nincs ezzel semmi baj.

2019. aug. 20. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk van egy 25 éves diplomás nő, jó családi háttérrel, saját lakással, havi nettó 300-350ezer fonrit keresettel. Ad magára, szereti a minőségi ruhakat, cipőket, ételeket, italokat. Szeret utazgatni, társasági életet élni, költ magára rendesen. Na ő nem szeretne magának olyan párt taláni, aki 0 háttérrel rendelkezik és nem engedheti meg magának ezeket a programokat, ezt az életszínvonalt. Olyan társat szeretne aki hasonló anyagiakkal rendelkezik, ezért figyelembe veszi ezt a párkeresésnél.

Vagy adott egy 25 éves nő, tanult/tanulatlan, 0 támogatással, havi nettó 150et keres ami elmegy lakhatásra. Örül ha hó végén van még egy kis pénze. Ezért kifejezetten olyan férfit keres, aki el tudja őt tartani. Más választása kb nincs is, nem tudna egyedül előre lépni.

2019. aug. 20. 23:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Tenyleg oromteli hogy mennyien kelnek a noi nem vedelmebe, de nem ertem miert van ra szukseg. Kerlek olvassatok el a magyarazatot is hogy megertsetek hogy ertem a kerdest mert igy semmi ertelme nincs. "Meddig normalis, es mikortol kapja meg a "csak a penzrehajt" jelzot?"

"Meddig normalis" - tehat ugy gondolom van egy bizonyos szint ameddig normalis, amirol tobbsegetek beszel mint igenyek.

"Mikortol kapja meg a csak a penzre hajt jelzot" - Az az hol van az a hatar amikor mar kihasznal? Ergo amikor mar nem parja hanem az elonyei a fontosak.

Velemeny lett kikerve es nem segitseg keres annak ugyebe hogy vajon ellopjake a nemletezo millioim. Feltehetnem a kerdest a masik nemmel is de mivel pasik kozott is van aki erdekbol adja a szepet a parjanak, de mivel pasi vagyok engem most nem azaz oldal erdekel.

2019. aug. 21. 00:52
 16/16 anonim ***** válasza:
addig normalis, amig a pasi nem kezd gyanakodni
2019. aug. 21. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!