Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek milyen eredmény jött ki?

Nektek milyen eredmény jött ki?

Figyelt kérdés

[link]

Kort és nemet is irjatok légyszives.

köszi.

2019. aug. 17. 02:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Spam mappában volt.

Ennyire megbizható. 😅😅😅

Nekem os 125 felettre jött ki.

Nevetséges. Sik hülye vagyok...

2019. aug. 17. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém 107, hülye játék nyeee >:(

okos vagy, látod... A spam mappára nem is gondoltam, ebből látszik te okosabb vagy :P

#Mindenkikapjabeakinekmagasabb:D

2019. aug. 17. 16:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Én se a spamba kerestem volna első körben...

Na mindegy...nem ér ez semmit...

2019. aug. 17. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem ér.. De legalább tudjuk hogy okosabb vagy mint én....

(Nem tudom ki vagy és hol vagy, de megtalállak!) :P

2019. aug. 17. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem amúgy ez érdekesebb.

2019. aug. 17. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

kb 10 évvel ezelőtt töltöttem ki, akkor 131 volt az eredmény

35/F

2019. aug. 17. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Akik sík hülyének nevezik magukat és 120 feletti érték jött ki, azok átlagosak, nem okoz nekik gondot a mindennapi élet, munka, barátok és kapcsolat terén is jól állnak (vagy nem, mivel magány a kategória). Én nem állok jól ezekkel, továbbá tényleg hülye vagyok, ha nem lennék az, nem minimálbért keresve robotolnék, barátok, kapcsolat és jövőkép nélkül céltalanul, közel 30 évesen. Valamint nem csak ezekből érzem ezt, szolgáltat még rá más példákat az élet. Az IQ teszt is azt mutatja, hogy igazam van. Jó néhánynál csak tippeltem, lövésem sem volt a válaszról. Régebben már kitöltöttem, akkor 85 volt, most 92. F
2019. aug. 18. 02:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

125 + 30+ nő

attól, hogy valakinek nevetségesen könnyű ez a teszt még nem jelenti azt, hogy az rossz, csak annyit, hogy intelligens az illető, még ha nem is érzi annak magát. Ismerek olyan embereket, akik hegesztő, szakmunkás, vagy bukdácsoló diák, és a környezete nézte őket hülyének. Pedig csak annyi volt, hogy annyival másabb volt a személy a környezetéhez képest, hogy csak egyszerűen nem értették meg azt, amiket meg ahogyan gondolt, és emiatt az illető hülyének érezte magát a meg nem értés miatt.

Ez olyasmi mint a nyelvi tesztek például. Valakinek nevetségesen könnyű egy angol teszt, és nem érti, hogy a többiek meg mit szenvednek vele.

2019. dec. 2. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!