Milyen tanulmányi eredmény kell ahhoz, hogy Gépész Mérnök legyek? Pl. Milyen nehéz az iskola, stb. És mennyit keres? Rengeteget kell hozzá tanulni?
3.0as átlag elég a legtöbb egyetemre ha csinálsz egy jó matek infó esetleg nyelv érettségit meg is vagy egyedül a bme ahová nehezebb bekerülni
Tanulni rengeteget kellesz
Keresni pedog 300.000 körül indulsz és határ a csillagos ég
Attol fugg hogy hova szeretnelenni en ugya villamosmernok vagyok nem gepesz de a csalafomban tobb gepeszm is van igy tudom hogy aki ilyen iranyu tovabbtanulast tervez annak fel kell kotnie a gatyajat es az elozo valaszolok valasza helytelen 3 as atlaggal nrm vesznek fel minimum a 4 est meg kell utni vagy jo erettsegi kell valamint nyelvizsga + pontot ad. Es az elore hozott eretsegik is.
Egyebkent nagyon sokst kell tanulni ha nem erted a fizikat matekot akkor rettenetesen sokat fogsz szenvedni.
En muszaki szakkozepet vegeztem elosszor csak siman elektrotechnikai muszeresz lettem aztan 1 ev technikusi + 11. Ben egy plc programozoi kepesites. Vegul mechatronikai technikuskent jottem ki a sulibol :) azta egyetem bme kando kalman villamosmernok kar.
Ha van kerdesed szivesen valaszolok privatban.
Ui: helyesirasomert lehet fikazni :D telorol vagyok :)
A leg rosszabb átlagom az 3-as.
És pontosan mivel foglalkozik a gépészmérnök?
Ezt kimasoltam valahonnan hogy ne keljen sokat irni :D
A gépészmérnök a legáltalánosabb mérnök, nagyon sok mindenhez ért, ezért ilyen közkedvelt. Tanulmányait természettudományokkal kezdi, a gépész kiemelkedően jó mechanikából, hőtanból és áramlástanból. A későbbiekben szakmai dolgokat tanul, gépeket tervez, gyártástechnológiákat csinál, felügyel, gépparkokat üzemeltet, anyagtechnológiákkal, folyamatelemzésekkel foglalkozik, épületgépész is lehet(épületek lég-hő technikájának kezelése,tervezése), vagy gépeket fejleszthet. De rengeteg gépész helyezkedik el marketingesként is, mert a mérnöki gondolkodásmód(amire nevelnek) nagyon optimális erre, bár szakmába nem teljesen vág.
"Ui: helyesirasomert lehet fikazni :D telorol vagyok :)"
A "helyes"írásodért csak fikázni lehet, mert az látszik belőle, hogy igénytelen alak vagy függetlenül attól, hogy milyen eszközről írsz. Nagyon jól tudod, hogy hogy lehetne vele kijavítani a hibákat, csak leszrod.
"És pontosan mivel foglalkozik a gépészmérnök?"
Ha még ezt sem tudod, miért gondolkodsz rajta, hogy az legyél?
Utolso
Nem vagyok hanyag de se idom se kedvem nincs most helyesen irni a kerdeset megvalaszoltam ennyi a lenyeg hogy a tartalom ertheto legyen.
Egyebkent igazad van nem nagyon erdekel hogy itt kinek es mit milyen helyesen irok nem az a lenyeg ez nem fogalmazas iro verseny.
Ugyhogy igen kb leszrom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!