Nem lenne gáz lenne érdeklődni, hogy lezárták-e már a kiválasztást?
Jelentkeztem egy állásra, kb egy hónappal ezelőtt. 3 körös felvételi volt, 3x hívtak be interjúra, mert mindig sikerült tovább jutnom. A legutóbbi 1 héttel ezelőtt volt, itt már mondta is az interjúztató, hogy nem lesz több kör, ha lezárult a folyamat, mindenkit értesítenek.
Azóta már eltelt egy hét. Folyamatosan a telefonomat és az e-mail fiókomat lesem, hogy jön-e már végre valami visszajelzés.
Szerintetek, ha mondjuk hétfőig sem kapok választ, nem lenne ciki, ha felhívnám a céget és érdeklődnék? Vagy írjak inkább e-mailt nekik? Nagyon izgulok, borzasztóan szeretném ezt az állást. Egyre türelmetlenebb vagyok. Ha nem jutottam be, legalább azt is tudjam meg, mert minden jobb, mint ez a bizonytalanság, és idegőrlő várakozás.
Nektek mi a véleményetek? Ti érdeklődtetek már, hogy felvettek-e valahova?
Persze h mindenkinek azt mondják h "majd értesítjük". Csak éppen a valóságban a legtöbbször ez elmarad, majd rájössz magadtól, hogy nem vettek fel. Sajnos többször jártam már így.
És most sem tudom, hogy éppen azért nem jeleztek még, mert nem fejeződött be a kiválasztás (nem tudom, 3 kör után vajon mennyi jelentkező maradhatott), vagy már rég eldőlt, csak ők is "elfelejtettek" szólni.
A nemleges válasz is jobb, mint a semmi, legalább akkor az ember nem reménykedik tovább.
Felesleges, harmadik kör, itt már fogsz visszajelzést kapni mindenképpen.
Gondolj bele, van 4-5 ember esetleg. 3 dolgozik, de voltál az első a körben, messze nem biztos, hogy elég mindenki meghallgatására és a döntésre még 4 nap
Én sem tenném. Engem a héten hívtak vissza 2. körre 1,5 hónap után, mert költözött az iroda/szabadságon volt a vezető.
Az előző helyemen szintén 2 hónapig tartott, mire visszajeleztek, hogy felvettek.
A legjobb, ha arra számítasz, hogy nem vettek fel, max. kellemesen csalódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!