Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon egyedül érzem magam,...

Nagyon egyedül érzem magam, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Szerintem jó életem van, nem vagyok a legnépszerűbb ember de van sok barátom, és ami a legfontosabb egy legjobb barátnőm(13 éve) és egy legjobb barátom akikkel bármit megoszthatok és a rossz időszakokban is itt vannak. A családban sincsenek problémák, anyáék nagyon ritkán veszekednek, irigylésre méltó kapcsolatuk van. A tesóimmal is nagyon jól kijövök még ha néha veszekszünk is. Pénzügyileg sem panaszkodhatok, ha kérek valamit mindig megkapom. Egyedül párkapcsolatom nincs. Lehet ez a probléma de én nem szeretném hogy ettől függjön a boldogságom. Még soha nem volt barátom de még első csókom sem, semmi. Voltak fiúk akik bejöttek és beszéltem is velük és akkor sokat mosolyogtam. Most nem beszélek senkivel és sokkal kevesebbet mosolygok, nagyon nagy hiány érzetem van. Nem értem miért nem tudok örülni a meglevő dolgaimnak, vagy bármilyen jó dolognak ami történik. Szeretnék boldog lenni így is hogy nincs kapcsolatom. 16 éves lány vagyok, és megszólhattok hogy ennyi idősen miért ilyeneken jár az eszem mint a párkapcsolat, de szerintem ahhoz képest hogy már a 13 éves unokatesómnak barátja van én nagyon is le vagyok maradva. És ahogy a rokonok is beszélik ezt a témát hogy majd nekem is hamarosan lesz egyre jobban fáj mert azt érzem hogy nem lesz és örökre ilyen boldogtalan maradok,de tenni szeretnék ez ellen. Nem szeretnék boldogtalan lenni. Szóval ha tudtok erre bármilyen megoldást, annak nagyon örülnék.
2019. aug. 12. 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2019. aug. 12. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos, attól tartok, csak közhelyeket fogok tudni írni. :-(

Fiatalon nagyon-nagyon sokan érzik így magukat, nekem 36 éves koromig nem volt párkapcsolatom (ami nagyon ritka), nem azért írom. Teljesen megértem érzéseidet.

Olyan hobbikat érdemes keresni ilyen időszakban, melyek lekötnek, melyet szinte hivatásként tudsz végezni és mindent elfelejtesz, ha az adott dolgot csinálod. Érdemes lehet ilyen hobbinak megfelelő Facebook csoportokat keresni (ha megtaláltad mi érdekelne), vagy közösségbe járni.

A szerelem akkor fog rádtalálni, amikor nem is számítasz rá. Addig is érdemes nyitott szemmel és lélekkel élni. El tudom hinni azt is, hogy fáj, ha utcán látsz szerelmes párokat. El fog jönni számodra is ez az időszak.

2019. aug. 12. 07:07
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
16, írta.
2019. aug. 12. 07:08
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
#1: "16 éves lány vagyok".El kéne olvasni.
2019. aug. 12. 07:12
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Ja, bocsánat, igaz!

Szerintem se görcsölj rá, bár tudom, ezt könnyű írni. Légy nyitott, esetleg pici stílus váltáson nem gondolkodtál? :) én is pont 15-16 évesen váltottam stílust, pl sportoltam ezáltal fogytan, formásodtam, valamint a stílus váltáshoz hozzá tartozik, hogy megnövesztettem a hajam, elkezdtem pici sminket használni, kiemeltem magamon azt, ami előnyös, új rucikat, cipőt, táskát vettem (persze egyáltalán nem muszáj azokat megvenned, amiket mindenki hord, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben és neked tetszenek a rucik!)

2019. aug. 12. 07:14
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Miért kell lepontozni mindenkit? :D
2019. aug. 12. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem..
2019. aug. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!