Nincsenek kifejezetten barátaim, sokszor egyedül vagyok?
Nincsenek olyan barátaim, akikkel rendszeresen összejárhatnánk pl társasjátékozni, elmenni moziba vagy éppen csak összeülni és beszélgetni otthon néha. Mindenkinek van egy kis baráti köre, nekem ez hiányzik. Az a néhány barátom, ismerősöm akivel jóban vagyok 1+1 barátságban, nekik meg megvan a saját baráti körük, de amúgy sem találkozok velük sokszor, mert messze laknak.
Jó lenne, ha lenne egy csoport ahol hozzám hasonló emberekkel össze lehetne jönni és kialakítani egy kis baráti társaságot, ha erre más is vevő lenne, aki ilyen helyzetben van. Van aki hasonló helyzetben van? Más is benne lenne ilyen kezdeményezésben? :)
Nem tudom, miért fordulnak el tőlem az emberek. Valószínű azért, mert introvertált vagyok és több idő megnyílni, nem vagyok felszínes és nem oldódok fel olyan hamar, mint más. És nem várják meg az emberek ezt.
Hogyan lehet még huszonévesen ismerkedni új emberekkel és barátságokat kialakítani? Senki nem marad meg tartósan mellettem. Hiányzik, hogy nekem is legyen egy pár emberből álló kis társaságom. Lány vagyok amúgy, húszas éveim elején.
Előre is köszönöm a segítséget, választ.
Sziasztok!
En is bp-i vagyok, 22/L.
Hasonlo cipoben jarok, szivesen szerveznek programokat, de nem igazan van kivel.
Ha esetleg gondoljatok, osszeszervezhetnenk vmit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!