Mit gondoltok arról aki egyedül elmegy nyaralni?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa hogy egyedül elmentem nyaralni több napra. Kirándultam fürödtem programokon vettem részt új embereket ismertem meg jókat ettem túráztam stb... mikor mondtam az emberekenk hogy egyedül mentem nekem ez természetes, de ők ki voltak bukva hogy milyen dolog ez meg miért meg mit lehet egyedül csinálni stb szóval e értették2019. aug. 11. 12:20
11/12 anonim válasza:
Én is mentem már nyaralni egy hétre egyedül a Velencei tóhoz, és kirándulni is magányosan szoktam általában. Most nehéz is lenne mással, mert szakítottam a nőmmel, de amikor vele mentünk, néha kimondottan idegesített, hogy mindig nyavalyog, fázik, melege van, csípik a szúnyogok, fél, mert sötétedik, megfájdult a lába a cipőtől, valamit hallott a fák közül, pisilnie kell, éhes, szomjas, stb... Egyedül meg kimegyek, fotózok, figyelem a természetet, addig fekszem a fűben és ott, ahol kedvem van, néha megismerkedem másokkal, nem zavar, ha totál eltévedek, vagy valami érdekes dolog történik. Vízparton meg nyugodtan lehet bámulni a nőket anélkül, hogy figyelni kéne valakinek az unalmas szövegelésére. :)
12/12 anonim válasza:
En szivesen mennek egyedul nyaralni. Nalunk folyamatos a csaladi veszekedes a nyaralasokon es ezert gyulolok menni. Mar az odauton osszevesznek anyamek aztan egesz heten olyan a hangulat. Ha lenne egy baratnom vele annyira elmennek csak ugy kettesben, de sajnos nincs. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!