Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok, utálom...

Magányos vagyok, utálom magam, meg akarok halni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Utálom magam. Mindent. Ahogy viselkedem. Hogy nincs önbizalmam. Hogy kövér vagyok és nem bírok tenni ellene.

Hogy nem bírok tenni semmit, csak sírok.

Magányos vagyok, nincs senkim. De komolyan. Van pár lány akivel beszélgetek, de annyi. Nincs senki aki megölelne, aki csak úgy ott lenne. Akinek fontos lennék.

Apámat utálom, ő is engem, lenéz, eléri, hogy mindenért magamat okoljam, bánt a szavaival. Testvéremmel sem olyan a viszonyom, hogy bármiben számíthatnék rá, igazából lelki dolgokban nem nagyon.

Meg akarok halni, de nem lehet, mert vannak céljaim.

Tudom, lesz még rosszabb is, de nem érdekel. Most vagyok elveszve és ez nem segít. Nem tudom mi legyen. Már nagyon elfáradtam. Már hetente sírok, aludni sem tudok. Ha kimozdulok akkor is csak rosszul érzem magam. Olyan üres az egész és semmi garancia rá, hogy jobb lesz.

2019. júl. 31. 23:54
1 2
 1/13 anonim válasza:
35%
Pszichológust ajánlom, az segít. Kezdj el sportolni, leköti a figyelmedet és önbizalmadat is növeli.
2019. aug. 1. 00:12
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha vannak céljaid, akkor nem reménytelen a helyzet. Cselekedj, hogy elérd őket, és hagyd, hogy motiváljanak.
2019. aug. 1. 00:14
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Pszihológushoz menj el mindenképp. Lehet nem segít, de egy próbát megér.

Illetve keress olyan dolgokat, amiket szeretsz csinálni, és felvidít.

2019. aug. 1. 00:24
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Nyugi, minden második 14-18 közötti így érez és ki is növik, 1-2 év és szintén kinövöd.
2019. aug. 1. 02:54
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Én hasonlóan érzek, ha gondolod írj, és beszélgethetünk.

16/L

2019. aug. 1. 08:06
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Én is hasonlóan érzek. Talán nem vagyok ennyire magam alatt, de mostanában egyre elveszettebnek, motiválatlanabbnak érzem magam. Neked legalább vannak céljaid és ez nagyon fontos!
2019. aug. 1. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
#6: 18 éves lány vagyok
2019. aug. 1. 09:45
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Én első lépésben komolyan venném magam és belekezdenék egy jó fogyókúrába. Ha valaki csinosnak érzi magát, az csodákra képes! Önbizalom, energia, minden megjön.

Egyébként hány kiló vagy?

2019. aug. 1. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
16 évesen simán le lehet fogyni éhezés nélkül is és löttyedt sem leszel, ha ahogy mennek le a kilók végzel valami testmozgást. Járj el zumbázni! Ha lefogysz, magányos sem leszel, mert ez a te valódi bajod.
2019. aug. 1. 21:04
 10/13 Pupusz ***** válasza:
29%
Ez az érzés korosztályod, kamaszodásod pszichés élménye, ami el fog múlni. Addig is járj el otthonról programokra, tánc klubba, tanfolyamra, válassz valami sportot, vagy szervezz te programot azzal a pár lánnyal, akivel jóban vagy. Te is kezdeményezheted a beszélgetést apukáddal és megmondhatod neki, hogy úgy érzed, miatta nincs önbizalmad, ami miatt rosszul érzed magad. Beszélgethetsz a testvéreddel is és megmondhatod neki, hogy szükséged lenne vele mélyebb beszélgetésekre. A kommunikáció csodákra képes. Sok sikert!
2019. aug. 2. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!