Magányos vagyok, utálom magam, meg akarok halni. Mit tegyek?
16 éves vagyok.
Utálom magam. Mindent. Ahogy viselkedem. Hogy nincs önbizalmam. Hogy kövér vagyok és nem bírok tenni ellene.
Hogy nem bírok tenni semmit, csak sírok.
Magányos vagyok, nincs senkim. De komolyan. Van pár lány akivel beszélgetek, de annyi. Nincs senki aki megölelne, aki csak úgy ott lenne. Akinek fontos lennék.
Apámat utálom, ő is engem, lenéz, eléri, hogy mindenért magamat okoljam, bánt a szavaival. Testvéremmel sem olyan a viszonyom, hogy bármiben számíthatnék rá, igazából lelki dolgokban nem nagyon.
Meg akarok halni, de nem lehet, mert vannak céljaim.
Tudom, lesz még rosszabb is, de nem érdekel. Most vagyok elveszve és ez nem segít. Nem tudom mi legyen. Már nagyon elfáradtam. Már hetente sírok, aludni sem tudok. Ha kimozdulok akkor is csak rosszul érzem magam. Olyan üres az egész és semmi garancia rá, hogy jobb lesz.
Pszihológushoz menj el mindenképp. Lehet nem segít, de egy próbát megér.
Illetve keress olyan dolgokat, amiket szeretsz csinálni, és felvidít.
Én hasonlóan érzek, ha gondolod írj, és beszélgethetünk.
16/L
Én első lépésben komolyan venném magam és belekezdenék egy jó fogyókúrába. Ha valaki csinosnak érzi magát, az csodákra képes! Önbizalom, energia, minden megjön.
Egyébként hány kiló vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!