Szerintetek van értelme csajoznom ha elől hiányzik több fogam is és fogkövem is van? Vagy így bele se kezdjek?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány.Nem ismerem személyesen,De a barátnőjével jóban vagyok,tehát ráírhatnék a barátnője szerint kedves,jószívű lány.Ez rendben is van,tegyük fel hogy visszaírna,tetszene is neki a képem és találkozna is velem.Akkor viszont meglátná hogy elöl hiányzik több fogam is és fogkő is látszódik a fogaimon.Hogyan reagálna?Ráírjak,Vagy szerintetek így nincs értelme?Főleg lányok válaszát várom.2019. júl. 31. 14:47
21/44 anonim válasza:
Hat megprobalni meg lehet, de ennyit tudok mondani. Sajna nekem sem jok a fogaim meg meg kene csinaltassam parat kihuzni +fogszabalyzas. En nekem meg az a problema, hogy jo fogorvos utan kell neznem.
22/44 anonim válasza:
Mondd csak, milyen pozitív tulajdonságaid vannak, amitől megnyerőnek érzed magad? :)
23/44 anonim válasza:
Nálam kizáró ok a foghíjasság, mert csak az igénytelen bunkók és a cigányok ilyenek.
24/44 anonim válasza:
Ragassz a szádba tiktakot, mert egyébként egy igényes csajnál felejtős vagy!
25/44 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy 10 évbe is beletelhet amíg összeszedem rá a pénzt.Akkor 10 évig még nem lesz barátnőm?Addig bekattanok.
2019. júl. 31. 17:16
26/44 anonim válasza:
De magad miatt miért nem volt erre igényed? Miért csak akkor kezd el érdekelni, mikor már dugnál? Ez a taszító benne leginkább, hogy te tök jól elvagy fogak nélkül, és csak azért pótolnád, mert különben nincs csaj.
27/44 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoztam vele.Mindig csak akkor mentem fogorvoshoz ha már fájt vagy begyulladt.
2019. júl. 31. 17:49
28/44 anonim válasza:
Ez világos, de MIÉRT? Önmagadért miért nem tetted meg? Ez olyan, mintha azt mondanád, nem mosok lábat soha, csak ha van csajom, vagy csajozni akarok.
29/44 A kérdező kommentje:
72%-os nem tudom.A mindennapi fürdés mindig is fontos volt de a mindennapi fogmosás már nem.Volt hogy egy hétig nem mostam fogat.Most már mosom,De már késő.
2019. júl. 31. 19:54
30/44 anonim válasza:
TB-re is csinálnak fogpótlást, hidat, fogkőleszedést
Lehet, hogy nem milliós porcelánfogaid lesznek, de nem leszel foghíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!