Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mindenkit idegesitett de most...

Mindenkit idegesitett de most h elküldtem a búsba én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

4 eneletes panel. Legfelsön lakik 1 öreg nő kb 80 éves és nem normális. Vele él a férje meg a fia is.

Mi a földszinten lakunk.Ez a nő folyton becsönget h segitsek felvinni a boltbol a cuccot,vigyem ki a szemetet mert ő már nem birja el,adjak neki 1 pohár vizet,stb...éjjel is volt h csengetett h hivjam fel a felnőtt fiát mert nem ment még haza.

Sőt a minap is csengetett,azért h beköszönjön! Aha,a szemetét meg ott hagyta a lépcsőház ajtoba. Tuti azt akarta kivitetni de látta h vannak nálam és azért mondta h csak köszönni akart.

Mikor elmentek a vendégek kiabált le nekik az erkélyről h hova mennek menjenek fel mert segiteni kell neki!

Ma jöttem haza melobol,eláztam pisilni is kellett,ez meg a lépcsőházba beérek már támad le h vigyem ki a szemetét mert h esik az eső.

Mondtam neki h még le se tettem a se.ggem majd behugyozok sz.arrá áztam nem fogok még neki ugrálni és ha még 1x megnyomja a csengőt el töröm a kezét,ugráltassa a férjét meg a fiát helyettem.

Azóta volt lenn a férje h ne fenyegessem a feleségét mert fel jelent. És halottam a többi szomszédot is h engem pletykálnak nmekkora b.unkó vagyok. Az engem most kibeszélők ugyanugy utálják a vén asszonyt mert már panaszkodtak nekem ròla

2019. júl. 18. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Én sajnálom csóró öreglányt, 80éves, a férje idősebb, a fia is minimum 60, a IV. emeletesekben nincs lift ...

De tökéletesen megértem a Kérdező indulatát, én is hülyét kapnék, ha valaki ennyire rám telepedne, de attól még sajnálom,...

A sutyorgó szomszédok meg trágyák.

2019. júl. 18. 20:20
 12/12 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem irigyellek, szar lehet. Ne ugralj neki, ha mégegyszer szólni mer hozzád vagy bármely családtagja jelentsd fel vagy hívj rendőrt aztán majd előbb utóbb leszokik a dolgokról.
2019. júl. 19. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!