Para a főbérlővel! Mit tennétek, ha leskelődne utánatok?
Igazából csak egy 80 év körüli bácsi ez a főbérlő, akivel egy társasházon belül lakom, és csak egyfajta öregúri kíváncsiságot látok az egész mögött hátsó szándék nélkül, de akkor is idegesít, ahogy ülök a szobámban, és látom, hogy az ablakon keresztül bámul a pofámba úgy, mintha csak egy állatkerti majom lennék.
Ilyenkor csak behúzom a függönyt, reménykedve, hogy egyszer majd veszi a célzást, hát eddig nem nagy sikerrel.
Tudom, hogyha szólnék neki, inkább letagadná és kérdőre vonná hogy miért ne nézhetne a saját tulajdonú ablakára kívülről, vagy valami hasonló süket duma.
Laktam már albérletben korábban is, de ilyen problémám még sosem akadt főbérlővel.
A gond az, hogy majdnem fél év van vissza az albérleti szerződésből, ha korábban költöznék ki akkor elég tetemes mennyiségű kaució összeget buknék, úgyhogy ez sajnos nem opció.
Nyilván párszor meg tudnám oldani hogy nem ott lennék, de ha már fizetek neki bérleti díjat, az is pénzkidobás lenne ha mindennap máshol lennék.
Történt már veletek hasonló?
Utolsó: ez jó :DD
Nekem csak olyan jutott eszembe, hogy kinyomtatnék egy ijesztő arcot neki és az ablakra ragasztanám, kb. ilyet: [link]
Lehet kapni ablakfóliát pl a jysk-ben is. POnt arra való, hogy ne lássanak be.
A mozis tényleg vicces, de egy ilyen öregembernek tuti nem esne le, hogy neki írtad ki. Meg még többen állnának meg, hogy mi is van oda írva.
Albérletben lakom én is, már jó 10 éve, megmondom, mit tennék: látom leskelődik. Odamegyek, elhúzom a függönyt, megkérdezem, mit szeretne. Tök mindegy, mit mond, mondod neki kulturáltan, de határozottan: már máskor is észrevetted, hogy befelé bámul. Kérni szeretnéd, hogy ha szeretne valamit, az ajtón kopogjon, mert neked is jogod van a privát szférához. De ne kedveskedve, hebegve-habogva, hanem tényleg határozottan.
Meg Mindig kukkoló az öreg?
Vegyél sikoly álarcot, ha les, akkor vonulj el, hogy ne lásson,vedd magadra és ugorj elé.
Elküldtem bocs.
Vagy, ha megáll az ablak előtt,te is állj vele szembe , és nézd. Ne szolalj meg csak nézd. Addig nézd amíg el nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!