Érdemes így házat venni?
Figyelt kérdés
Hali. Adott a lehetőség ,hogy 6-7 millióért vegyek egy házat . Viszont 30 éves házról van szó szinte mindegyik esetben. A másik probléma ,hogy a nagyobb várostól min 30 - 40 km-re van. Gyorsforgalmi úton 15 perc alatt bent is vagyok ez nem gond és céges busz is jár. Ti vennétek így házat ha alapvetően ez az álmotok? Ez nincs túl messze ? Bocsánat csak rengeteg kétely felmerült bennem. Viszont biztos sok pénzt elvinne a felújítás hiszen 30 éves házakról van szó2019. jún. 20. 18:47
11/13 A kérdező kommentje:
Annyi lenne a gyorsforgalmin. 15-20 perc forgalomtól függően. De oda még el is kell jutni.
2019. jún. 21. 12:41
12/13 anonim válasza:
Nekem alap, hogy inkább élek albérletben, minthogy olyan helyre költözzek, ahol nincs rendőrség, tűzoltóság és kórház. Mit ér az egész, ha rettegésben él az ember?
Persze másnak más lehet a véleménye.
13/13 A kérdező kommentje:
És nagyjából mennyibe kerülhet egy ilyen ház felújítása kint pl amit linkeltem? Tudom nem lehet belelátni de úgy gondolom csak laktak benne és nem újítgattak semmit. Vezetékek, csövek cseréje ilyesmikre gondoltam ,hogy normál szinten lakható legyen
2019. jún. 25. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!