Veszprémbe költözés - hol érdemes lakást/házat nézni, és melyik környéket jobb elkerülni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy új munkahely miatt felmerült az, hogy Veszprémbe kell költöznünk, de sajnos nem ismerjük a várost. Tudnátok segíteni, hogy melyek azok a részek, amiket jobb ha elkerül az ember? Természetesen tudjuk, hogy ház és ház - utca és utca más lehet, de szeretnénk egy kis segítséget kapni, hogy pontosan hová érdemes menni, és hová inkább nem. Nagyon köszönöm!2017. júl. 9. 20:32
1/5 anonim válasza:
Roviden:
Ajanlom
Cholnoky ltp
Egyetem varosresz
Amiket kerulj inkabb:
Haszkovo ltp
Dozsavaros egy ket resze
Ezek hatranyai,hogy erdekes formaju brazilok jarjak az utcakat,es eleg zullott emberek lakjak oket.:)
2/5 anonim válasza:
Ha lakást szeretnétek ajánlom:
Endrődi ltp
Egry ltp
Cholnoky lpt
Ha házat:
Takácskert
Amit kerülnék
Haszkovó ltp
Damjanich
Török Ignác
Március 15
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Illetve semmiképpen ne költözzetek a régi tankfordítóra épített lakóparkba és a vasútállomásnál lévő lakótelepre se.
Amúgy amiket írtam, hogy érdemes kerülni azért, mert alpári bunkó/ tanulatlan roma kisebbség lakik arrafelé és gyakoriak a verekedések és egyéb rendőrséget éríntő dolgok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!!
2017. júl. 23. 01:16
5/5 anonim válasza:
Árpád utcát, dózsavárost, vasútállomás környékét kerüljétek. Amit ajánlok az a Fenyves utca épültek nemrég gyönyörű családi házak az utca végén+ nagyon hosszu utca és a végén van egy kilátó:) illetve lakótelepek vannak még amiket előttem már írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!