Érdemes így házat venni?
Nekem van autó motor, tehát be tudnék járni várostól 30-50km-re is, csak mérlegelni kell hogy ha 3 műszakban dolgozol 1 hónapban 24 nap az mennyi üzemanyag lesz, amire bár fizet némelyik cég, csak épp abból nem lehet autózni 1 hónapot.
Én Miskolcon lakom itt egy 15 milliós ház közepes állapotúnak mondható, de ha nem volt felújítva akkor sokat elvihet...
Bútorozható, költözhető házak meg 25M-től felfelé az égig...
Én most vettem 4.5 millióért több mint 30 éves nagy házat. ( 4 szobás, 2 fürdőszobás, nagy kert) Bp-től 50km-re. Eddig 4.7 milliót költöttem rá felújításként. Faljavítások, festés, tapétázás, burkolás,csempézés, szennyvízcsatorna csere, víz, gáz, villany cserék.Vettem már új bútorokat, pl: konyhabútor, hálószoba bútorok. Új kád, mosdó, wc. Fenti fürdőben hidromasszás kád van.
A ház teljes felújítása lassan kész, már csak simítások vannak. De így, hogy már kész van, életem legjobb döntése volt. Nekem megérte. Nem volt olcsó, de egy új ház még drágább lett volna. Igaz régi ház, de a falak jó vastagok, tökéletesek.
Ilyesmiket találtam. Kicsit koszosak a falak de az legyen a legkevesebb
ma 19:06 vagyok.
Nálam még koszosabbak voltak a falak. Mint írtam, teljes felújítást csináltattam. Hívtam víz-gáz szerelőt aki megnézte a régi csöveket, és szerinte ideje kicserélni őket. Kicseréltettem ( jól tettem, mert a régi csövek nagyon rossz állapotban voltak már) Mivel öreg ház, így villanyt is újat csináltattam..Így biztosabb. Nekem nem tetszett a régi bejárati ajtó, ezért újat vettem. Belső szoba ajtókat is kicseréltettem. De neked lehet kevesebb lesz a felújítás , mert kisebb a ház is. Amit én vettem az 4 szoba, 2 fürdőszoba, nagy konyha, mosókonyha, spajz, nagy előszoba. Nagy háznál többet kell költeni.
Nem értem a kérdést. Ennyiért szinte ingyen van, a város ott van a szájában, és egész jó állapotúnak tűnik amit pl linkeltél, arra nem kell többmilliót rákölteni, hacsak nem akarod mindenképpen átalakítani.
Mit nem adnék, ha az én közelemben is lenne ilyen lehetőség. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!