Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes így házat venni?

Érdemes így házat venni?

Figyelt kérdés
Hali. Adott a lehetőség ,hogy 6-7 millióért vegyek egy házat . Viszont 30 éves házról van szó szinte mindegyik esetben. A másik probléma ,hogy a nagyobb várostól min 30 - 40 km-re van. Gyorsforgalmi úton 15 perc alatt bent is vagyok ez nem gond és céges busz is jár. Ti vennétek így házat ha alapvetően ez az álmotok? Ez nincs túl messze ? Bocsánat csak rengeteg kétely felmerült bennem. Viszont biztos sok pénzt elvinne a felújítás hiszen 30 éves házakról van szó
2019. jún. 20. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Túl messze? Mitől?
2019. jún. 20. 18:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Most vettem 65-ben épültet. Van vele meló, de olyan lesz amilyet én akarok. 30-éves ház bőven jó vétel lehet, persze nem látom.
2019. jún. 20. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem van autó motor, tehát be tudnék járni várostól 30-50km-re is, csak mérlegelni kell hogy ha 3 műszakban dolgozol 1 hónapban 24 nap az mennyi üzemanyag lesz, amire bár fizet némelyik cég, csak épp abból nem lehet autózni 1 hónapot.

Én Miskolcon lakom itt egy 15 milliós ház közepes állapotúnak mondható, de ha nem volt felújítva akkor sokat elvihet...

Bútorozható, költözhető házak meg 25M-től felfelé az égig...

2019. jún. 20. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Én most vettem 4.5 millióért több mint 30 éves nagy házat. ( 4 szobás, 2 fürdőszobás, nagy kert) Bp-től 50km-re. Eddig 4.7 milliót költöttem rá felújításként. Faljavítások, festés, tapétázás, burkolás,csempézés, szennyvízcsatorna csere, víz, gáz, villany cserék.Vettem már új bútorokat, pl: konyhabútor, hálószoba bútorok. Új kád, mosdó, wc. Fenti fürdőben hidromasszás kád van.

A ház teljes felújítása lassan kész, már csak simítások vannak. De így, hogy már kész van, életem legjobb döntése volt. Nekem megérte. Nem volt olcsó, de egy új ház még drágább lett volna. Igaz régi ház, de a falak jó vastagok, tökéletesek.

2019. jún. 20. 19:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem is van autóm szóval betudok járni az nem gond . Plusz vannak céges buszjáratok is ha munkába mennék. Szóval akkor úgy 4-5 milliót még számoljak rá?
2019. jún. 20. 19:11
 6/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmiket találtam. Kicsit koszosak a falak de az legyen a legkevesebb

2019. jún. 20. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:

ma 19:06 vagyok.

Nálam még koszosabbak voltak a falak. Mint írtam, teljes felújítást csináltattam. Hívtam víz-gáz szerelőt aki megnézte a régi csöveket, és szerinte ideje kicserélni őket. Kicseréltettem ( jól tettem, mert a régi csövek nagyon rossz állapotban voltak már) Mivel öreg ház, így villanyt is újat csináltattam..Így biztosabb. Nekem nem tetszett a régi bejárati ajtó, ezért újat vettem. Belső szoba ajtókat is kicseréltettem. De neked lehet kevesebb lesz a felújítás , mert kisebb a ház is. Amit én vettem az 4 szoba, 2 fürdőszoba, nagy konyha, mosókonyha, spajz, nagy előszoba. Nagy háznál többet kell költeni.

2019. jún. 20. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Ennyiért szinte ingyen van, a város ott van a szájában, és egész jó állapotúnak tűnik amit pl linkeltél, arra nem kell többmilliót rákölteni, hacsak nem akarod mindenképpen átalakítani.

Mit nem adnék, ha az én közelemben is lenne ilyen lehetőség. :D

2019. jún. 21. 09:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet ez csak az én hülyeségem ,hogy sokallom a napi 70-80 km utazást holott ez kb autóval max másfél órát venne el az életemből. Igaz nem egy olcsó mulatság de valamit valamiért.
2019. jún. 21. 09:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Előbb még 15 percet írtál. :D
2019. jún. 21. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!