Szerintetek menjünk kempingezni? Ehhez mondjunk fel a
munkahelyen?
11/21 A kérdező kommentje:
Van sok-sok füldugónk, néha kell, és bevált más szokásos zajokra(pl riasztó), de ez ami most van olyan hangos szokott lenni hogy ezen a füldugó szinte semmit nem vesz le, simán hallani azzal is. Meg az hogy az ablakot nem tudjuk becsukni, mert azt nem lehet, hajnalban jön a hűvös.
30 fokban nem lehet normálisan aludni, kipihenni magatokat, tök mindegy, hogy hánykor kezdik el nyírni a füvet.
Éltem én klíma nélküli lakásban évekig, végigszenvedtem a nyarakat, a munkahelyi teljesítményemmel sem voltam elégedett, szerencsére a vezetőségnek ez még belefért. De soha többet légkondi nélküli lakás (autó, stb.). A mai világban nem egy megfizethetetlen dolog, egy korszerű inverteres légkondi nem fogyaszt többet havi 5-10-15e ft-nál még a legnagyobb kánikula idején sem.
Szóval én azt ajánlom, hogy szereltessétek be a légkondit, aludjatok hűvösben, csukott ablakoknál. És ha még mindig zavaró a reggeli zaj, akkor esetleg költözzetek át másik, csendesebb szobába a lakáson belül, vagy még redőny és füldugó is segíthet picit.
2019. jún. 13. 13:00
13/21 A kérdező kommentje:
Különben van csendrendelet és reggel nem is lehetne füvet nyírni, mert nagy bírság jár érte, és ezen azért egyébként mindenki csodálkozik hogy valakiben annyi kulturáltság sincs hogy 6-kor nekiáll füvet nyírni. De úgy látszik nekik semmiség a bírság legfeljebb kifizetik nyaranta néhányszor, megéri nekik így is, pedig egyébként tökéletesen tudnánk pihenni fél 8-ig akkor már hűvös a lakás.
14/21 A kérdező kommentje:
Különben meg imádnánk a nyarat éjjel 1 felé már hűvös
a hálószoba alvás reggelig, este kint séta a hűvösben megvárjuk míg kihűl a szoba, de így tényleg muszáj lesz a légkondi már. Addig meg hétvégén megyünk sátorozni.
#8-as vagyok, nincs légkondink, mi is kevesebbet alszunk, mert este későig meleg van. Sajnos ez van. Elvileg reggel 6-kor nem lehetne még zajos tevékenységet végezni. Ha nem tudtok tőle pihenni, lehet a jegyzőnél is jelezni, ha az, aki fűkaszál nem hagyja abba. Na de minden nap fűkaszál?
2019. jún. 13. 13:51
16/21 A kérdező kommentje:
Most pár napja van ez a fűkasza, szinte mindig a hőségre időzítik ezeket a hajnali zajokat. Tavaly is volt hőségek ideje alatt nagyon hangos fűrészgép, ilyen gép olyan gép reggel 6-7-től kb, de már el is felejtettük milyen "kellemes" volt ez. Most meg újra van. Nem mindig ugyanazok csinálják, találgatjuk szomszédokkal is mikor ki lehet.
Azt még mindig nem értjük, hogy ezért miért kéne felmondanotok a melóhelyen. 😃
2019. jún. 13. 18:29
18/21 A kérdező kommentje:
Mert akkor mehetnénk hétköznapra is, bár köv héten már talán nem lesz hőség. Szabi mostanában nincs.
Gyógyszerre inni rossz. Főleg kérdés kiírása előtt.
2019. jún. 15. 12:00
Én nem értem a problémát.
Tetőtérben lakunk, éjfél előtt tűrhetetlen a hőség odabent. Éjfélkor lefekszünk, hatkor kelünk reggel.
Mi a gond tulajdonképpen??
2019. jún. 19. 08:58
Kapcsolódó kérdések: