Sok olyan 30 körüli ember van aki lakótársakkal él Budapesten?
Figyelt kérdés
Én vidéki vagyok,szóval nem ismerem a pesti helyzetet,de kíváncsi vagyok rá.
Az elmúlt években jelentősen emelkedtek a lakásárak,főleg Budapesten.
Sok olyan 30 körüli ember van aki lakótársakkal él,mert nincs pénze saját lakásra vagy arra,hogy egyedül éljen egy albérletben?
2019. jún. 9. 08:23
2/3 anonim válasza:
Úgy vettem észre, hogy nem sok.
30 körüli pesti ismerőseim közül néhányan lakást kaptak a szüleiktől, néhányan hitelre vettek saját lakást, néhányan a párjával az egyikük idős szülőjénél laknak (ez a 3 kb egyenlő arányban), a többség párral vagy házastárssal él ahol egyikük örökölt lakást és abban, de legtöbben párral vagy házastárssal közösen bérelnek lakást
3/3 anonim válasza:
Azt látom, hogy főleg azok élnek így, akiknek nem megy az ismerkedés. Magam is ilyen vagyok, de a lakótársaim többsége is ilyen volt. Legtöbben ilyenkorra a párjukkal kivesznek egy albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!