Nyüzsgő nagyvárosból kistelepülésre, falura költözni azzal járhat, hogy beszűkül az ember világa?
Hogyan változtathatja ez meg az ember életét illetve magát az embert?
Fiatal huszonéves emberről van szó.
Mit értesz beszűkül alatt?
Igen, óránként jár a vonat és alkalmazkodni kell hozzá, de így is gyorsabb beérni szombat délután egy patikáért.
Egyébként én magamon úgy érzem, hogy segítene.
Budapesten lakva annyira szenvedek a nagy embermennyiségtől, hogy ott kerülöm ezt, ahol csak lehet.
A belvárost rühellem és akkor megyek, ha nagyon elkerűlhetetlen.
Budapestiként alig ismerem az V. kerületet és csak párszor jártam a Várban. Beülős helyeket is alig ismerek (ez a baráti körömön is múlik mondjuk).
A parkokba, a maradék zöldbe és a kevés ember felé menekülök, ahogy tehetem.
Ha olyan helyen élhetnék, ahol nyugalom van és kevés ember, kisimultabbak lennének az idegeim és szerintem mobilisabb lennék, több kedvem lenne felfedezni dolgokat, új beülős helyeket keresni stb.
Magát a fővárost is jobban megismerhetném, mert amikor nagyritkán ott járnék, akkor az lenne a cél, hogy bemenjek a belvárosba a bevezetességekhez, egyebekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!