Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Tényleg rossz ember lennék,...

Tényleg rossz ember lennék, mert nem akarok falun maradni, főleg azok után, amik itt történtek?

Figyelt kérdés

Az emberek többségét utálom, csak az állandó pletyka, áskálódás, a családommal nem jövök ki jól.

Meg én amúgy sem érzem jól magam kertet kapálva, meg nincs semmi. Gyerekként amúgy szerettem, de én végig úgy tervesztem, hogy 18 évesen elköltözöm, ami nem jött össze...

Mindenki meg van rökönyödve, meg leszól...

2018. nov. 4. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem lesz senki attól rossz ember, mert lakhelyet vált.
2018. nov. 4. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy lennél rossz ember, bár azért ne hidd, hogy városban majd fenékig tejföl lesz az élet.
2018. nov. 4. 12:55
 3/11 anonim válasza:
95%
Nem, csak nem neked való/ rossz helyen élsz.
2018. nov. 4. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy rossz ember azért, mert változást szeretnél. Szerintem tegyél érte, bár mindenhol vannak áskálódók.
2018. nov. 4. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem leszel rossz ember. A saját életedet éld, a saját álmaid valósítsd meg. Másokkal ne foglalkozz, azt a közeget el kell hagyni, ahol nem érzed jól magad.
2018. nov. 4. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Falun az emberek általában! irigyek,buták,gonoszak,ráérnek és alig várják,hogy a másikkal történjen valami ami miatt az nyomorultabb lesz,mint ők.

Az élet annyi minden jó lehetőséget tud adni,főleg egy fiatalnak,hogy tedd azt,amit szeretnél(illetve megtehetsz),nehogy már egy csapat másik életében turkáló gumicsizmás gyagyás szavára adjál!

2018. nov. 4. 13:01
 7/11 anonim válasza:
70%
Falun élek és szintúgy rühellem. Nem vagy rossz ember
2018. nov. 4. 13:07
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyszerűen utálom a kertet, az ingázast, a rosszindulatot, hogy boltba sem lehet menni, hogy hazudoznak...

Akár külföldre is elmennék pár évet, na akkor meg lotyó lettem...

2018. nov. 4. 13:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez az en helyzetem is, most Pestre jarok egyetemre es minden megteszek hogy Pesten is maradjak az egyetem utan is.
2018. nov. 4. 13:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is már kb. 10 évesen Pestre akartam menni tanulni, aztán nem úg, alakult. Én is úgy terveztem, gogy egyetem után ott maradok...

Ez az egyik legegyszerűbb módja pedig, elb.sztam.

2018. nov. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!