Tényleg rossz ember lennék, mert nem akarok falun maradni, főleg azok után, amik itt történtek?
Az emberek többségét utálom, csak az állandó pletyka, áskálódás, a családommal nem jövök ki jól.
Meg én amúgy sem érzem jól magam kertet kapálva, meg nincs semmi. Gyerekként amúgy szerettem, de én végig úgy tervesztem, hogy 18 évesen elköltözöm, ami nem jött össze...
Mindenki meg van rökönyödve, meg leszól...
Falun az emberek általában! irigyek,buták,gonoszak,ráérnek és alig várják,hogy a másikkal történjen valami ami miatt az nyomorultabb lesz,mint ők.
Az élet annyi minden jó lehetőséget tud adni,főleg egy fiatalnak,hogy tedd azt,amit szeretnél(illetve megtehetsz),nehogy már egy csapat másik életében turkáló gumicsizmás gyagyás szavára adjál!
Egyszerűen utálom a kertet, az ingázast, a rosszindulatot, hogy boltba sem lehet menni, hogy hazudoznak...
Akár külföldre is elmennék pár évet, na akkor meg lotyó lettem...
Én is már kb. 10 évesen Pestre akartam menni tanulni, aztán nem úg, alakult. Én is úgy terveztem, gogy egyetem után ott maradok...
Ez az egyik legegyszerűbb módja pedig, elb.sztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!