Szerintetek is illetlenség, ha valaki megérkezik hozzátok és az autóból dudálgat?
Nyugis, külvárosi környék a miénk. Nem tudom, nem érzem magam kényesnek, de szerintem a bunkóság netovábbja az ilyesmi.
Nagy illetlenségnek tartom, ha az illető még arra is lusta, hogy a valagát megemelje és kiszálljon a kocsiból, hogy megnyomja a csengőt. Főleg hogyha férfi létére egy nőhöz megy el látogatóba. Na nekem nem lenne bőr a képemen...
Úgy vélem, nem kell az egész utcát duda szóval fel lármázni, hogy tudjanak mások is az érkezéséről.
Valamilyen szinten szerintem ez is elég sok dolgot árul el az illető jelleméről.
Több ilyen ismerősöm is van és jellemző az életvitelükre a hanyagság, folyamatos panaszkodás meg a szétszórtság.
Már egy csomószor el lett mondva ismerősömnek (szépen, nyugodtan kérve), hogy ne így jöjjön, de még ő sértődik meg, hogy kikéri magának akkor többet ide se jön.
Csak engem zavar az ilyesmi vagy másokat is?
32/F
Ilyenkor ki kell menni és szólni kedvesen hogy mizu?
Mikor mondja hogy nem hozzád jött akkor mondani hogy, dehogynem, hiszen dudáltál hallottam, az egész utca hallotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!