Budapesten melyik kerület a legbiztonságosabb?
Szobát bérelnék, illetve most is itt élek már egy ideje, viszont elég rossz környéken lakom (Pesterzsébet, Baross utca, gyűlölöm, de olcsó).
A munkahelyem a 9. ker-ben van, szóval jó lenne ahhoz viszonylag közel.
8; 20; 21. kerulet kizárt.
Szerintem ez nem jó kérdés, hiszen ha szobát bérelnél úgy sem tudod megengedni a legbiztonságosabb kerületet.
Szerintem én a legbiztonságosabb helyen lakok Budpesten.
Közvetlenűl a parlament mellett, ahol egy bizonyos idő után nem hogy senki sem jár, de rossz emberek főleg nem hiszen látótávolságra van mindig legalább 2-3 parlamenti őr vagy éppen rendőr.
Meg persze a környező minisztériumok és egyébb intézmények előtt is éjjelnappal fegyveres őrök vannak.
Pl.: A Kúria vagy a honvédség épülete.
Az 5. kerulet eszaki resze: lipotvaros. Ahogy az elottemlevo leirta.
Ez kiemeletn draga kornyek,de megeri az arat. Nezz korul jol. Inkabb itt lakj vmi regebbi berendezesu/foldszinti lakasban,mint Erzsebeten.
Tipikus vidéki felfogás...
8.kerület nem olyan, mint a "híre"
Ahol most vagy sokkal ócskább. Ugyanis a 8.kerületben kivásárolták a csőcseléket és kitolták őket a külvárosba. Köztük erzsébetre, kőbányára stb
Fejlődő kerület ezért van minden harmadik sarkon építkezés... Persze akad még néhány retek, de az is el fog tünni.
A legbiztonságosabb a 12.ker, de arra nem lesz pénzed.
Jaj, most nagyok népszerű ez a legenda, hogy a 8 ker milyen tiszta lett, mert felhúztak 2 házat meg kipateroltak egy utcát.
Közben meg..
Amugy az V ker tényleg jó.
Ottlakóként mondom, egyre rosszabb a 8.
Sára Botond óta meg pláne romlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!