Ha a tetőtéri teraszomon meztelenül napozom, akkor szólhatnak a szomszédok? Csak akkor látnak, ha kijönnek a teraszra. Gyerek nem lát át, nem láttam még abból a lakásból, ahonnan átlátni.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 20:33
11/18 anonim válasza:
Én is szoktam kint meztelen napozni,de nem szoktam vele foglalkozni ki mit mond,hiszen a saját udvaromba teszem ezt. 36N
12/18 anonim válasza:
Hát igen!
Sajnos -többnyire- mindig azok mutogatják magukat akiknek nem kellene mert úgy néznek ki, hogy elhányja magát az ember a derékig lelógó emlőiktől és a narancsbőrös rengő hájuktól...
13/18 anonim válasza:
12-nek nem feltétlen így van!Vannak kivételek!
14/18 anonim válasza:
A "kivételek" erősítik a szabályt.
15/18 A kérdező kommentje:
Csak, hogy mindenki megnyugodjon vékony vagyok, a mellem pedig szilikon és nem lóg. És nem mutogatom magam, nem érdekel ha meglátnak, tehát számomra semleges.
2019. ápr. 23. 12:09
16/18 anonim válasza:
Ha beláthatnak és leszarod, akkor bizony szólhatnak, kár ragozni. Neked kellene gondoskodni arról, hogy nem látnak be.
17/18 anonim válasza:
Aki szilikondudákat csináltat az pont azért teszi, hogy lépten-nyomon mutogathassa.
Amúgy másodlagos felhasználásra is jó lesz ha kidurran. Lehet műszerfalat ápolni az autóban a szilikonnal.
18/18 anonim válasza:
Szolni szolhatnak, de nem tehetnek ellene semmit...
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!