Ha a tetőtéri teraszomon meztelenül napozom, akkor szólhatnak a szomszédok? Csak akkor látnak, ha kijönnek a teraszra. Gyerek nem lát át, nem láttam még abból a lakásból, ahonnan átlátni.
Ne törődj velük,csak csinàld,jogod van hozzà.
Szomszèdok ha szòlnak engedd el,max irigyek ha van zsèd meg szèp nő vagy plàne.
Nàlunk a hangos szexèrt meg a zenèèrt ugatnak,lesz_rom,èlni kell,az,hogy a sok ruppòtlan nyomi otthon van ès nyomorult meg nincs èlete az nem az èn meg a te bajod.
Nem mindegy, hogy a valóságban -pl. takarásban napozol-, avagy direkt mutogatod magad másoknak.
Természetesen a nincsen ebben sem egyenjogúság.
Ha nő vagy, akkor pucéran bármit megtehetsz, még az utcán is sétálgathatsz.
Ha férfi vagy, akkor ugyanazért elvisznek a rendőrök.
6-os aha,jah tudod van olyan,hogy FELJELENTÈS,MEG MEGHURCOLÀS.
De ha esetleg a palija megtudja akkor meg majd ő fog jòt röhögni amikor vèletlenül àtrendezi az illető arcàt mondjuk beletapossa a betonba,csak baràtilag,semmi egyèb :)))
De meg is èrdemli az ilyen,mindenki törődjön a sajàt kib_szott èletèvel,tudom itt a balkànon ez nehèz dolog.
Egy vicces Facebook rajz jutott eszembe, ahogy a nő a tetőn napozott masztelenül hason felkve és kiderült, hogy az ablakon feküdt :)
Az offot félretéve
Tetőtéri terasz; 29 éves vagyok, kárt nem tennél a lelkivilágomban, de, megvallom őszintén, nem igazán örülnék, ha kimennék és az elsp látvány egy pucér valaki.
Nyugodtan napozhatsz meztelen a saját teraszodon.
Senkinek nincs jóga ezért megszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!