Ha hajléktalan lennél, akkor hogyan oldanád meg ezeket?
6:
"Ha más nem gyárban is vesznek fel 8 osztállyal embert. "
Válság idején épp gyári betanított munkát lehet a legnehezebben találni, mert mindenki, aki a szakmájában leépítések miatt elveszítette a munkáját, egy idő után eljut oda, hogy bármit elvállal, arra a bármire viszont mindenki alkalmas, így a leépítések mellett egyre kevesebb betanított munkára jelentkeznek egyre többen. 2011 körül mikor szakmai munkákra nem hívtak be (végül távmunkában mégis találtam), beadtam ilyen helyekre is, egyik helyről véletlenül úgy küldték ki az elutasítást, hogy a többiek címe is ott volt: egyetlen minimalbéres pozícióra pályáztunk kb. 1300-an...
Szóval én erre nem alapozok. Gyűjtöm a pénzt tartaléknak, amíg megy a szekér, mert arra számítok, hogy rossz helyzetben évekig is munkanélküli lehetek. 50 éves koromra meg lehetőleg lesz annyi pénzem, hogy a hátralévő életemben akkor se kerüljek utcára, ha már soha nem tudok dolgozni.
8:
Erdőben meg az erdészet és a vadásztársaság nem fogja nézni jó szemmel a viskódat, ha vadászni próbálsz, azt különösen nem. Igen, sokfelé vannak hajléktalanoknak viskói, de nem minsig kerül a médiába a felszámolásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!