Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen Győrben lakni? Budapest...

Milyen Győrben lakni? Budapest után nem unalmas, vannak programok?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 vagyok.

Egyetemet idén fejezem be és gondolkodom munka miatt, hogy oda költözzek, de tartok attól, hogy Budapest után unalmas lenne és magányosnak érezném magam.

24/l

2019. ápr. 1. 02:59
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Egyetemi éveim alatt Pesten éltem, most pedig hazaköltöztem falura, ami Győrhöz közel van. Igazából ez teljesen egyénfüggő. Én eleinte nagyon szeretettem Pesten, de nem vagyok az az egyedül kirándulós, mászkálós típus és sokszor inkább hazavágytam. Győrben is rengeteg program van, ahogy írták, de nyilván nem akkora a választék, mint Budapesten. Az egyik legnagyobb előnye viszont, hogy Bécs és Budapest is vonattal könnyen elérhető :) Egyébként pl. üzletek a belvárosban szombaton 2-ig vannak nyitva, vasárnap zárva, viszont árkád, pláza nyitva. Elég sok szuper beülős hely van és mindig szaporodnak :D Bulikat tekintve nem tudok nyilatkozni, mert az nem igazán az én területem. Munka miatt mondjuk nem tudom mennyire érdemes ideköltöznöd, mivel Pesten több a lehetőség és a fizetések is valószínűleg magasabbak. Konkrétan Győrben sosem laktam, de remélem azért valamit tudtam segíteni :)

25/L

2019. ápr. 10. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!