Milyen Győrben lakni? Budapest után nem unalmas, vannak programok?
Jelenleg 24 vagyok.
Egyetemet idén fejezem be és gondolkodom munka miatt, hogy oda költözzek, de tartok attól, hogy Budapest után unalmas lenne és magányosnak érezném magam.
24/l
Megette a fene, ha neked programhiányod van.
Faluhelyen nőttem fel és sosem voltam programhiányban.
Budapest után? Nagyon unalmas. Néha kirándulok Budapestre, akárhányszor megyek (véletlenszerűen) mindig van valami tök jó program, sajnálom hogy haza kell jönni...
Itt meg sokszor inkább itthon döglünk, mert nincs semmi olyan ami érdekelne.
Szóval attól is függ, mi érdekel... jazz este gyakran van névtelen zenészekkel... -.-
Értem.
És Győrben nem áll meg az élet este 8 után? Vagy hétvégén?
Voltam Kecskeméten (nagymamámnál), és ott este 6 után már nehéz volt nyitott éttermet találni.
Éjszakai élet milyen Győrben?
nem áll meg... 44 éves öreg létemre járunk koncertekre a férjemmel, sőt én is énekelek egy helyi rockbandában és nekünk is vannak koncertjeink ;)
a férjem pont múlt héten ment el a régi bandájával bulizni egyet, fél 5-re ért haza, addig mászkáltak egyik helyről a másikra... :)
Azért ha van család meg helyi baráti kör, akkor más a helyzet. Úgy még világ végén is el lehet lenni valamennyire. :)
Én úgy mennék le, hogy nincs lent senkim, azaz teljesen egyedül. Nyilván dolgoznék, meg hétvégén fel tudok menni Budapestre, de azért ezt is figyelembe kell vennem.
# 1/9
Gondolom, ha én is faluhelyen nőttem volna fel nekem se lenne programhiányom: ha van család, barátok, akkor gond nincs.
De ha valaki odaköltözik x helyre, ahol nem ismer senkit akkor azért az kicsit más.
Pl. Budapesten soloban is el lehet lenni: mozi, múzeum, sport lehetőségek, szervezett programok a városban... Ha van pár fős baráti kör, és elmentek este akkor van éjszakai élet is, belváros mindig tele van szórakozóhelyekkel, fiatalokkal stb... (nyilván itt főleg péntek-szombatot értem), de csütörtökön is vannak bulik.
Nem tudom Győrben ez mennyire van így. Nagymamámnál voltam még gyerekkoromban Kecskeméten, de ott már este 6 után zárva volt minden. Szórakozóhely szerintem nem is nagyon van. Hétvégén meg nincs semmi.
Győr is elvileg "vidék", de nem tudom, hogy ott is ez a helyzet ? Lélekszámokat nézve Kecskemét és Győr elég közel van egymáshoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!