Milyen Győrben lakni? Budapest után nem unalmas, vannak programok?
Jelenleg 24 vagyok.
Egyetemet idén fejezem be és gondolkodom munka miatt, hogy oda költözzek, de tartok attól, hogy Budapest után unalmas lenne és magányosnak érezném magam.
24/l
Győr tele van fesztivállal, nyáron szabadtéri koncertek, bornapok, egész évben állandóan van valami
a belvárosban vannak jó beülős kocsmák és az éttermek sem zárnak be este 6 után
szórakozóhelyek is vannak: lapos, mamma mia, vertigo
egyébként 24 évesen miért ne akarhatna éjszakai életet élni nem is értem...
nyilván kevesebb a program, mint budapesten, de egyáltalán nem unalmas
21L győri, de most budapesten egyetemista
Én 44 évesen is le lettem "hurrogva" - nekem itthon kéne kötögetnem meg brazil sorozatokat néznem ... de majd a válaszolók is lesznek ennyi idősek és akkor rájönnek, nem egy "szám számít" (egy 90 évesnek még én is kölyök vagyok csupán.minden relatív) hanem hogy te hogy éled meg a korodat-mindennapjaidat
Én se értettem miért lenne ennyi idős már öreg a bulihoz meg nőjön fel... ne az éjszakai életet keresse... minden mehet.. bármilyen korban... csak meg kell találni az adott helyzetben (egyedülálló-párkapcsolat-házas-gyerekek is vannak) az arany középutat, ami senki-semmi kárára nem megy... ennyire egyszerű--- nem fogok egy besavanyodott életet élni csak azért mert "öregszem" és a FIATALOK ezt várják el tőlem :D
# 11/17
Nem tudom, de ahogy tapasztaltam nem olyan könnyű barátokat szerezni.
Nyilván lehet más programokat is csinálni, ha van rá lehetőség.
# 16/18
Értem kösz. :)
Tehát nem unalmas az élet.
Voltam párszor vidéki városban, de 6 után elég kihalt volt minden. Nem tudom Győr is ilyen lenne e.
Pestben szeretem, hogy este se áll le az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!