Szerintetek tényleg ezért nem adják ki nekik a lakásokat?
Van két barátnőm, ők egy pár. Albérletet keresnek és többször is előfordult, hogy valakivel megegyeztek szóban, hogy kiadja nekik a lakást, aztán mégis másnak adta ki, vagy azt mondta, hogy másnak adja ki, de a hirdetést újra feltette.
A barátnőm szerint ez azért van, mert melegek.
Én ezt nem szeretném elhinni.
Ti mit gondoltok? Tényleg lehet ez az ok?
Nekem legjobb sztorim:
Elmentünk megnézni egy lakást. Kedvesnek tűnő nő adta ki. Körbe jártuk, megnéztünk mindent, benéztünk mindenhova. Aztán felhív haverom, hogy a nő csak akkor adja ki a lakást, ha én nem megyek, mert hogy "Hirtelen mozdulatokat teszek amitől ő megijedt..." :D
Elképzelni nem tudtam, mit érthet ezen, ezért felhívtam. (Nem tikkel a szemem, nem rángatózik a kezem, lábam, nincs titkos személyiségem)
Azt mondta, hogy "Olyan hirtelen nyitottam-zártam az ajtókat, megijedt hogy leszakad, mert hogy olyan régi ajtók..." És még kioktatóan hozzátette, hogy ezekre érdemes figyelni, meg az élet minden területére jó tanács....Hát mondom anyádnak adjál tanácsokat. Arra azért vissza kérdeztem, hogy akkor a "régi rossz ajtóra" miért is kellene nekünk 3 havi kauciót kifizetni, közel fél milliót... (Nem mellesleg 10+ éve élek azóta is kollégiumban, albérletben, soha nem szaggattam ajtókat vagy tettem tönkre semmit az alapvető elhasználódáson kívül)
Majd még kifejtette azt is, hogy vendégfogadásról nem beszéltünk, azt mondta, hogy heti 2 alkalom... 3 emberre egy drága albérletben... Vicc.
És az igazi poén. Hónapok után összefutottunk villamoson, váltott velem pár szót. Mondtam hogy találtam nagyon jó áron jó albérletet, dolgozom, tanulok, megy az élet. Erre megkérdezte, hogy "Nem-e tudom beajánlani a munkahelyemen, mert épp munkát keres".
Szóval vannak fura emberek, jobb is elkerülni őket minél messzebb.
Köszi a válaszokat!
Az a furcsa, hogy találkoznak, megnézik a lakást. A tulaj azt mondja, hogy jó, kiadó nektek, aztán később szól, hogy mégse.
Szóval szerintem nem lehet baj a szimpátiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!