Feljelenthet a szomszéd hogy "hangos" a 2 éves gyerek?
Igen, fel!
Mindegy, hogy ki/mi a zaj forrása a jog szerint.
Minden társasháznak van házirendje. Nézd meg mikor nem szabad hangos tevékenységét folytatni. Akkor próbáld meg lefoglalni valami csendes játékkal. Így nem köthetnek beléd.
De szerinted kimegy ilyenért a rendőrség? És ha igen mit csinál? Ne viccelj. 😊
Mekkora egy pincsi kutya ez! Felmegy neled szólmi,mert az asszonyka mondta,de még le is bolondozza a párját. Reménykedj,hogy minél hamarabb legyen gyerekük,aztán megtudják,hogy mivel jár.
Különben meg ne aggódj,a rendőrség ilyen esetben nem fog tenni semmit. Ezek nem olyan hangok,ami miatt ők eljárást indítanának.
Mikor panelban laktunk,nekem is bolond volt az alsó szomszédom. Auti kisfiamnak volt egy olyan szokása,ha örült,ugrált. Fel sem fogta,miért csinálja eut a gyerek. Most nem órákig tartó dübörgésre kell gondolni,csak egyszer végig szökdécselt a szobán és ennyi. Ő a nem tetszését úgy nyilvánította ki,hogy seprűvel ütötte acradiátor csövet. A hülye még azt sem tudta,hogy eut nem csak mi halljuk. Szerzett is magának egy két rossz szomszédot. De a legjobb az volt,mikor szóltam neki,hogy mostmár valami értelmes zenét is játszhatna,mert ez úgy hangzik mintha a radiátort ütnék. Persze ezt mosolygós arccal,hogy véletlen se derüljön ki,ezt miért mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!