Mennyire valós jelenség a panelokban a szomszédok kukkolása távcsővel?
ma 14:13
én biztos kivertem volna rá
Az ismerősöm lakik ilyen családi panellben, szoktunk együtt énekelni, stb.
Épp nagyon beleéltem magam az énekbe, becsuktam a szemem, erre mikor kinyitottam egy fényképező villanását láttam... XD
A szomszédja épp fényképezett bennünket... 😂
Persze, be lehetett látni, a villany fel volt kapcsolva és a redőny sem volt lehúzva...
#12 nő vagyok ;),
Amúgy meg szt nézte, mikor jövök haza és mi van nálam—- aztán jelentett anyósnak
Nálam a kukkolás kb annyiban nyílvánul meg, hogy mi előtt kimegyek kinézek, hogy mások milyen szinten vannak felöltözve.
Pl.: ha látom, hogy mindenkin sapka van akkor valószínűleg kell a sapka aznapra :)
Meg ha valamilyen hangzavar van, pl.: egy részeg csapat 11kor és ott vagyok valahol az ablak mellet akkor azt is megnézem.
A panelban lehet de nem feltétlenül kell kukkolni ahhoz hogy a szomszédaid mindennapjait lásd. Közel élünk egymáshoz egy galambdúcban.
Igen én is azok közé tartoztam akik nyáron akik meztelenül napoztak az erkélyen, és igen tudom volt aki ezt látta. Na és? Én is láttam már lakótársat fordított helyzetben és nem történt semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!