Mennyire valós jelenség a panelokban a szomszédok kukkolása távcsővel?
Nem szabad kiemelni, hogy "panelokban a szomszédok kukkolása", hiszen, ha valaki ennyire etikátlan, megteheti tanyán is a tanyaszomszédjával!
Panelban lakás nem jelent erkölcsi romlottságot!
Én is tudok ilyenről. Gondolom unatkozik, vagy perverz. Amíg társasházban laktunk egy lakótelepen, azonnal leengedtem a redőnyt, amint annyira besötétedett, hogy fel kellett kapcsolni a villanyt, mert nem szerettem volna, ha valaki nézegeti, hogy mit teszek-veszek otthon.
Egyébként sokszor még távcső sem kell, mert sok ember úgy élte az életét, hogy kirakatban voltak. Amikor kimentem teregetni az erkélyre mindent láttam, hogy mi folyik a szemben lévő házban, csak engem nem érdekelt, eszem ágában sem volt nézegetni.
Csak gondolj bele, hogy a tv-ben is mennyien nézik a Való Világot és hasonló műsorokat. Szerintem tök beteges, de az emberek szeretnek kukkolni.
"Panelban lakás nem jelent erkölcsi romlottságot!"
Dehogy is jelent, természetesen én sem gondoltam, hogy mindenki ezt csinálja. És tényleg csak azért emelhetők ki a panelek mert ezek adnak lehetőséget erre, feltéve hogy szemben vannak egymással, kertes házak esetében max egy szembeszomszédja van az embernek. De a válaszok alapján sem ez a jellemző, viszont többen ismerik azért a jelenséget. :)
"Gondolom unatkozik, vagy perverz." "Amikor kimentem teregetni az erkélyre..."
Gondolom nő vagy, meg buta.
Ha tudnád, a velem szemben lévő 10 emeletes házban mennyi nő feküdt ki nyáron az erkélyre félpucéran napozni, lehet rájönnél, hogy nem csak az a perverz, aki kukkol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!