Miért fűtenek mindenhol úgy, mintha már tél lenne?
Nálunk is nagyon ki tud hűlni a lakás. :((
Mondjuk nekem a 30 fok az ideális, imádom a meleget.
Mondjuk én Kérdezővel értek egyet.
Gyűlölöm a meleget, 30 fok körül/felett vérnyomáseséssel is párosul, 25 fok körül/felett csak rossz érzés.
Amint elmúlik a nyár, jön a fűtésszezon, a nyárinál nem sokkal jobb hőrzéttel és elhasznált levegővel.
- A lakásban radiátorok zárva, kivéve fürdőszoba. Nem egyedi mérős házközponti. Ablak tárva hazaérkezésemtől alvásig (bár ez 2-3 óra csak amúg), így kellemes 22,5-23 fokban el lehet aludni. Ismétlem, radiátorok elzárva, ablak tárva.
- Irodában 2 egymásba nyíló szoba. Másik szobában fázós női munkatárs. Szellőztetés kb 3 óránként, levegő semmi, délután már pólóban ülök és úgy is kellemetlen.
- Reggel már leizzadok a villamoson. Felújítatlan TATRA-n is (aki tudja, melyik típus ez)
Egyébként egészségileg is 21-23 az ajánlott rendszeres szellőztetéssel, tehát nem tudom, mire fel ez a 25 fok lakásban, irodában.
Én 25 fokban egy szál pólóban érzem jól magam. Nyilván irodában nem megoldható.
26/L
Még épp egészséges BMI-vel, de nem tartom magam túlsúkyosnak + nem eleget, de sportolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!