Erre kötelezheti a szomszéd anyámat?
Figyelt kérdés
Költözött anyámék mellé egy fiatal pár gyerekkel. A férfi, mondván veszélyes a gyerekére nézve a fal ami az ő udvarukat is határolta, azt lebontatta. Most kitalálta hogy kellene egy kerítés is, amit teljes egészében anyámmal akar kifizettetni ami 200ezer forint. Erre kötelezheti ő anyámat? Anyám nyugdíjas és nincs erre pénze. A férfi Ausztriában dolgozik, tele van pénzzel. Ha ő akar valamit akkor csináltassa meg ő, szerintem. Remélem érthetően fogalmaztam. Szóval anyámnak a falát bontatta le, és most követeli hogy anyám a pénzéből csináljon rá egy kerítést is.2018. okt. 26. 12:59
1/35 anonim válasza:
Úgy elküldeném, hogy többet hozzám se szólna. Húzzon a saját részére keritést és örüljön neki. Ha egyszer az ember nem teheti meg ,akkor nem teheti meg! Pfú ...
2/35 anonim válasza:
Xarjátok le, nézzétek őket levegőnek
3/35 anonim válasza:
Eleve már a bontásért fel kellett volna jelenteni, nem vettétek észre, vagy mi? Aztán meg azt hiszem nincs már olyan (ennek azért utána kellene nézni), hogy ez meg az az oldali kerítést ennek meg annak kellene megcsináltatni. Akinek kell, csináltassa meg az. Amúgy meg elküldeni a p...ba.
4/35 anonim válasza:
Meg kell nézni a helyi otéket vagy hészt, általában leírják hogy melyik telekoldalon ki a kerítés "felelőse".
Attól még hogy valakinek sok pénze van, lehet igaza, nincsen kevesebb joga és nem köteles a máltai szeretetszolgálatként viselkednie. Ha anyádhoz tartozi a kerítés akkor meg kell csináltatnia.
5/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Èn nem lakom otthon, engem is felhàborìtott mikor anyàm most mesèlte. A bontàsba pedig anyám egyezett bele. Anyám is kivan, mert a bátyám most azt mondta neki, hogy anyám kifizeti a kerítést...
2018. okt. 26. 13:12
6/35 A kérdező kommentje:
Az ember az ő részét is anyámmal akarja kifizettetni utolsó! A 10%-át ami az ő része azt kifizeti anyám azt mondta.
2018. okt. 26. 13:13
7/35 A kérdező kommentje:
Meg nem értem milyan Máltai Szeretetszolgálat. Nekünk megfelelt minden ahogy volt, ő kezdett dirigálgatni ahogy idejött. 35 évig semmi probléma nem volt a szomszéddal csak meghalt az idős néni, és ők megvették a házat.
2018. okt. 26. 13:18
8/35 anonim válasza:
Remek csapda . A kerítés ami a tietek lebontatta engedéllyel , nektek kötelességetek mint mindenkinek kerítéssel rendelkezni . A joker a szomszédnál van mert a jegyzőnél bejelentheti a hiányosságot és zsarolhat . A lebontást sitt hordást saját pénzből intézte ? Mert lényegtelen mennyire tehetős ha azt ő állta a kerítést jogilag nektek kell intézni . Előtte kellett volna beszélni majd elküldeni , fenyegethetett volna stb semmi lépés előnye nem lett volna .
9/35 A kérdező kommentje:
Na most beszéltem anyámmal. Azt mondja anyám hogy az ő falát lebontotta, ez 10m. Ennyi volt megbeszélve. Viszont ez a csávó nem 10m-t, hanem a kerítést is lebontotta, ami plusz 15m mert zavarta hogy belátni. Viszont a kerítést amikor idejöttek lakni még ő cseréltette ki anyámmal. Szóval ez ùj kerìtés volt, amit ő cseréltetett ki anyám pénzén.
2018. okt. 26. 13:35
10/35 A kérdező kommentje:
Közben beszélek anyámmal is, ezért nem tudtam koncentrálni az ìrásra.
2018. okt. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!