S. O. s, mit tudok tenni a szomszéddal?
Sziasztok.
Panel lakásban élek, ahol a felső szomszédom reggel 6órától egészen éjfélig nem csinál mást ha otthon van, mint hangosan hallgatja a zenét, húzkodja egész nap az asztalt-székeket, fúr,kalapál, vendégekkel röhögnek hajnalban is néha. Szóltam nekik többször már, amire a reakció, hogy még jobban csinálják...Rendőrt is hívtam, aki szinte kinevetett, hogy ő nem hall semmit, és amúgy sem tudok mit csinálni velük, költözzek el.
Ezek állatok.. mit tudnék csinálni? a szép szó nem segít, de más sem. Valami módszer, amivel én is "visszaadhatom "nekik, hogy érezzék, milyen jó, ha sosem tudsz aludni más miatt? Természetesen más szomszédot nem szeretnék zavarni, de valami megoldás kéne, mert megőrülök!
Sajnalom, de ha a rendor kirohog es o a szomszed sem hallgat a szep szora, akkor vagy visszaadod neki vagy elkoltozol.
Gondolom o is szokott aludni, szoval amikor mar lecsitul minden naluk, kezdd el verni a falat egy ideig (ha van lehetoseg ra). Igaz, eleg gyerekes, de nem egy ilyen esetrol tudok mar...
Várd meg hogy csend legyen, valamikor tuti hogy alszik és akkor kopogj fel neki seprűnyéllel vagy valamivel.
Esetleg olyat is lehet hogy a szekrény tetejére felrakod a hangfalakat a plafon felé fordítva és indulhat a zenélés.
Ha mondjuk rockot hallgat akkor szóljon rap. Nehogy élvezze.
Elköltözés vagy drasztikus bosszú.
Nálunk minden reggel hétköznapokban 6:45től visított a korcs kutyájuk amíg haza nem esett a ribizli gazdája...
Itthoni munka mellett elég ideg feszítő volt.
Emellett erőszeretettel fúrnak s kalapácsolnak...
Volt hogy éjjel 3kor minden családtag kiszállingózott a konyhába idegesen s fáradtan csak mert ezek kalapácsoltak valamit...
Kopogtam semmi....de hallottam oda csoszog az ajtóba... Se szép se csúf szavakkal semmire se mentem.
Elkaptam egyik reggel munkába menet rendesen s megmondtam neki a magamét.
Mondtam hogy kifizetem a kutyára a rázós nyakörvet is csak legyen csend már s vigyék orvoshoz, mert valami nem stimmel a korcs fejével.
Semmi reakció...minden ment tovább...
Onnantól minden éjjel kapucsengőt kitámasztottam, s a csengőjüket is.
Kapcsoltak, a kutyát pedig elvitte az a buta liba a szüleitől.
Nem fogom eladni a lakást ostoba bérlők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!