Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » S. O. s, mit tudok tenni a...

S. O. s, mit tudok tenni a szomszéddal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Panel lakásban élek, ahol a felső szomszédom reggel 6órától egészen éjfélig nem csinál mást ha otthon van, mint hangosan hallgatja a zenét, húzkodja egész nap az asztalt-székeket, fúr,kalapál, vendégekkel röhögnek hajnalban is néha. Szóltam nekik többször már, amire a reakció, hogy még jobban csinálják...Rendőrt is hívtam, aki szinte kinevetett, hogy ő nem hall semmit, és amúgy sem tudok mit csinálni velük, költözzek el.

Ezek állatok.. mit tudnék csinálni? a szép szó nem segít, de más sem. Valami módszer, amivel én is "visszaadhatom "nekik, hogy érezzék, milyen jó, ha sosem tudsz aludni más miatt? Természetesen más szomszédot nem szeretnék zavarni, de valami megoldás kéne, mert megőrülök!

2018. okt. 22. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Szép magyar módból értenének, én fognám a bontókalapácsot és betorném az ajtot. Ebből értenek, de ha már ebből sem, akkor haza fele menet kikandikálna a vipera.
2018. okt. 23. 01:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs más választás, át kell menni "őrült"-be. Szerezd meg a számát, és hívogasd amikor csak eszedbe jut. Vagy amit valaki írt, lemész és kipeckeled kapucsengőjét. Összekenni a kilincsét, lábtörlőjét, csak hogy érezze a törődést. Tudni fogja, hogy te voltál, de bizonyítani nem fogja tudni. Előbb utóbb össze fogja kapcsolni a "büntetéseket" a viselkedésével.
2018. okt. 23. 08:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a probléma, hogy rács van ami őket is és a szomszedjukat is elhatárolja a lépcsőházból.testi durvulast nem akarok, kapucsengő elektromos.
2018. okt. 23. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Tehát a villanyórához sem férnek oda
2018. okt. 23. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Feletted lakik

Mélynyomó, hanggenerátor, idegesítő magas vagy mély hang és elmész 2 hétre nyaralni

2018. okt. 23. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudsz aludni attól, hogy a felső szomszéd röhög a haverjával? szerintem ezt normális ember nem hallja zavaró mértékben.

Úgy gondolom, hogy te vagy túlérzékeny. Van olyan okostelefon applikáció, ami méri a hangerőt. Ez a mérés lehet, hogy nem hiteles, de objektív, tehát nem az, hogy te azt füleled, hogy a másik tüsszent, és akkor már zavar is, ha elmegy melletted, és tüsszent, akkor tuti, hogy azért csinálja, hogy idegesítsen, és ágyút sütöget melletted...

Ha nem olyan hangosak, hogy a hatóság eljárjon, de mégis megütik a te ingerküszöbödet, akkor érdemes lehangszigetelni a plafont, rosszabb esetben a falakat is, és úgy rá egy tapétát. Ez csak egyszeri beruházás, de tuti, hogy olcsóbb mint a költözés, új lakás... Na meg arra sincs garancia, hogy a másik lakásban nem lenne hasonló zavaró dolog, és akkor adtál a szarnak egy pofont.

2018. nov. 21. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!