Te költöznél most Józsefvárosba? Tényleg fejlődött és biztonságosabb, vagy az egész csak propaganda?
Figyelt kérdés
#VIII. kerület #Józsefváros #közbiztonság #Corvin #propaganda #Nyócker #kamerarendszer #Kocsis Máté #Corvin-negyed
2018. okt. 23. 11:18
1/12 anonim válasza:
Szerintem azért ez helyfüggő. A Práter/Kőris utcák gettós része is más meg a Corvin negyed is.
2/12 anonim válasza:
Nem, néha megyek a kerületben autóval, mindig hálát adok, hogy nem kell olyan helyen élnem.
3/12 anonim válasza:
én úgy mondom, hogy a rossz híre az, ami ilyen általános tévhit.
valójában akármelyik kerületben lehet találni olyan részeket, ahova az ember nem szívesen megy, nem hogy még oda is költözzön.
5/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan mondták nekem VIII. kerületiek, hogy nemhogy javulna, inkább romlik. A propagandaintézkedésekre pedig mérgesek.
2018. okt. 23. 12:46
6/12 anonim válasza:
Jaj.
Igen, megcsinálták a Corvint, aztán azóta ezt fújják, hogy a nyolc így megy úgy, fejlett stb.
Közben meg...
7/12 anonim válasza:
Én itt élek 5 éve, semmi gondom.
Vajda Péter-Orczy út kereszteződésében.
8/12 anonim válasza:
A Mátyás téren lakok,épp most indultam el dolgozni,és teljesen biztonságban érzem magam.
9/12 anonim válasza:
a 7. kerület már régóta sokkal veszélyesebb, mint a 8
10/12 A kérdező kommentje:
Hááát....
A 7. kerületben amúgy melyik rész?
2018. okt. 24. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!