Mit kezdjek a szomszéd csivavàjàval?
Nekünk van egy szuka pulink, a szomszédnak egy kan "zsebpiszok" csivava.
Rendbe van a kapunk, a kerítésünk, de mindenhol àt tud bújni, mostmàr több hete àtjàr hozzànk.
Az a bajunk, féltjük a rengeteg növényt, sziklakertekben lévő viràgokat, mivel "jelölget", pàrom pont tegnap mondta, félő, hogy kipusztulnak.
A szomszéd azt mondja bezàrni nem tudja, mert nyüszít.
Adjatok valami tippet légyszi amivel egy életre el tudom riasztani tőlünk.
Aki azt írta, hogy nem fogja tönkretenni a vizeléssel a növényeket, köszönöm, valamennyire ez megnyugtat. :)
Igen, a riasztó...Csak akkor ha miénket is zavarnà, az sajnos nem jó.
Nem akarunk mégegy kutyàt, nekünk elég ez az egy puli.
Kutyàt se akartunk, csak az exem nem tudta hova vinni, ezért pàrom azt mondta, nem bànja ha pàr napig idejön a kutya.Na ennek a pàr napnak 2 éve legalàbb, de ő is megszerette.
Ha nem lett volna ez a szituàció, kutya nem jött volna az udvarra.
De ember tervez, Isten végez :)
Találtam egy ilyet. Kerítés mellé esetleg ki lehet húzni, senkire sem veszélyes.
#14, ez jó ötlet, àrban sem rossz, csak mondom nagyon hosszú és széles az udvar, ergó lehet egy raklappal kell rendelnünk, de màr az se érdekelne minket.
Abban reménykedek ha bejön a hideg, akkor nem engedik majd ki.
Én a kerítés aljára ezt feltenném, ezen nem bújik át, ha jól oda van drótozva:
Én spánielekre használtam. A sajátjaim voltak és hogy ne szökjenek ki és át.
Teljesen rendbe van téve, gondolhatod ha az udvar spéci, akkor a kerítést se szrjuk le.
Nem tudom, egyszerűen adfig feszegeti vagy mi a franc, hogx àtjön.
De most kimegyek, megnézem.
Amit làtok (a borostyàn takar rendesen) az aljàn tud szerintem àtbújni, mert sehol elszakadva nincs.
De mondom, 150-200 méter hosszan nyilvàn a borostyànt se fogjuk kiírtani, sem októberben az egészet újjàépíteni.
Egyébként a kutya gazdàja köteles arról gondoskodni, hogy ne szökjön el.
Az a baj, hogy a mi kutyànk meg eltűri. Ha legalàbb megijesztené egy-két pofonnal, akkor csak nem jönne àt.
Meg inkàbb az a baj, hogy nem sűrű dróthàló, hàt még a macskàk is simàn bejàrtak míg a puli nem volt itt.
De amikor pàrom ezt csinàlta, ugye tervbe nem volt részéről kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!