Mit tennél egy elviselhetetlen szomszéd ellen?
Rossz szomszédság török átok...nos, ez birtokvédelmi ügy, a jegyzőnél tehetsz feljelentést, este 10 után a policájokat is kihívhatod, bár ezt jellemzően leszarják, gyakran ki se jönnek.
Másik lehetőség, hogy fogsz egy tonfát, és eltöröd a fején.
Nyomass neki igazi plafonszaggató hörgős metál zenét, mikor nekikezd a szajakodásnak. A felső szomszédom egy öreg tyúk, egész nap, hajnaltól csörög valamivel meg csattog a klumpája, hogy törne ki a lába. Egyszer lekopogott a csövön, mikor 3 beszélgettünk, nevetgéltünk 11 körül. Felmentem és elküldtem a halálf.szára. Megmondtam neki, hogy ha még egyszer meghallom, hogy visítva pofázik a lakásban, meg reggel 5-kor ordít a Bartók rádió, kihívom rá a rendőrséget is. Amúgy meg ő kezdte, beköltözés napján már fel akart jelenteni, mert olyan felújítást végeztünk a lakásban, amit ő nem engedélyezett. Hát mondom, nagyon gyorsan szedje a csülkét felfelé... Meg lehet kicsit meg is fenyegettem, mikor feszt ezen verte magát a szomszédoknak. Azóta minden oké, nem várom, hogy a panelban ne halljam, ha a szomszéd fingik, de van egy határ.
Ezek a vén dögök, pláne városban, semmiből nem értenek, pláne nem a szép szóból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!